Visa kita > Humoras
Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicynas ir jo darbai
arimanas:
bet vat, jinai pasipustė padus, o kolegos apie ją dar kalba... Paliko ana įspaudą forume :kikena:
kitana:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiIr visur taip... Gerai nors citatos liko, otai būt prarasti išminties lobiai protu neaprėpiami.
--- Baigti citatą ---
matyt treneriai uzdraude. organizacija juk turi but uzdara ir paslaptinga :senis:
siamas:
Registruotis arba Prisijungtibet vat, jinai pasipustė padus, o kolegos apie ją dar kalba... Paliko ana įspaudą forume :kikena:
--- Baigti citatą ---
Pasak vieno Č.Dikenso personažo "Na tai labiau jūsų nei mano reikalas,- pasakė sode stovintis džentelmenas žmogui gatvėje, į kurį bėgo įsiutęs bulius" :kikena:
Berserk:
Registruotis arba PrisijungtiPasak vieno Č.Dikenso personažo "Na tai labiau jūsų nei mano reikalas,- pasakė sode stovintis džentelmenas žmogui gatvėje, į kurį bėgo įsiutęs bulius" :kikena:
--- Baigti citatą ---
:D
Registruotis arba Prisijungti
Raimis:
Registruotis arba PrisijungtiPrisipažinkit, kas balsavo už "kovos menus". :chmm: Raimi, tu?
--- Baigti citatą ---
Norėjau balsuoti už kovinį sportą, deja, tokio pasirinkimo nebuvo. Tad, aišku, už kovos menus. Juk man labai patinka pižamos ir specnazas :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją