Visa kita > Humoras

Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicynas ir jo darbai

<< < (77/80) > >>

arimanas:
bet vat, jinai pasipustė padus, o kolegos apie ją dar kalba... Paliko ana įspaudą forume  :kikena:

kitana:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIr visur taip... Gerai nors citatos liko, otai būt prarasti išminties lobiai protu neaprėpiami.

--- Baigti citatą ---
matyt treneriai uzdraude. organizacija juk turi but uzdara ir paslaptinga  :senis:

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtibet vat, jinai pasipustė padus, o kolegos apie ją dar kalba... Paliko ana įspaudą forume  :kikena:

--- Baigti citatą ---
Pasak vieno Č.Dikenso personažo "Na tai labiau jūsų nei mano reikalas,- pasakė sode stovintis džentelmenas žmogui gatvėje, į kurį bėgo įsiutęs bulius"  :kikena:

Berserk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPasak vieno Č.Dikenso personažo "Na tai labiau jūsų nei mano reikalas,- pasakė sode stovintis džentelmenas žmogui gatvėje, į kurį bėgo įsiutęs bulius"  :kikena:

--- Baigti citatą ---

:D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPrisipažinkit, kas balsavo už "kovos menus".  :chmm: Raimi, tu?

--- Baigti citatą ---
Norėjau balsuoti už kovinį sportą, deja, tokio pasirinkimo nebuvo. Tad, aišku, už kovos menus. Juk man labai patinka pižamos ir specnazas  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją