Visa kita > Humoras
Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicynas ir jo darbai
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiBe to, as moteris, taip kad man nebutina ten kazkokio "macho" savo irodinet niekam - man ir taip gerai:)
--- Baigti citatą ---
Dėl "Ateini ir duodi" - tuo metu profilio neskaičiau ir lyties nemačiau, taip kad - be jokių užpakalinių minčių. Ir be priekinių! :rolleyes: Nors minčių eiga man ir patiko... :rolleyes:
Kas dėl to, kad kažkam kažką įrodinėt - čia labiau mano GYVENIMO kredo (parašą paskaitom :laikr: ). Nes mano gyvenime kovos menai užima, žinoma, svrbią vietą, tačiau gyvas aš ir kitais... menais.... :rolleyes:
Moteris ne moteris - prieš kumštį visi lygūs. :D Lyčių lygybė, škia :) Technika arba veikia prieš bet ką, arba ne. Antruoju atveju - kažkas kažkur ne taip: arba treniruojamasi nepakankamai "ščyrai", arba bandoma šakute barščius kabint, t.y. naudojama ne ta technika, ne toje vietoje ;) O demonstracijos metu savus vartyt daug proto nereikia. :angel:
Alteo:
...
Skeptikas:
Registruotis arba Prisijungtibet as manau, kad sitas beprasmes diskusijas apie aikido istorija tikrai reikia baigt, nes jos niekur neveda.
--- Baigti citatą ---
Aukso vertės žodžiai - niekam ta istorija neįdomi, išskyrus pačius konkuruojančius trenerius... ir.... verslininkus... :angel:
Sorry už intymų klausimą, tačiau gal pas Lisyciną treniruojatės?
Skeptikas:
Registruotis arba Prisijungti :chmm:
Čia Ežys vaikiškai papuolė ant finto, kai vienas priešininkas nustumiamas ant kito, ir kol anie mušasi ar atsiprašinėja, pirmasis pasiplauna. :kikena:
--- Baigti citatą ---
Va čia tai tikras Ninjitsu :-D Ir visiškai be bajerio. O visos tos kosminės artimo meilės, laužant jam ranką belenkaip 50-čia būdų - paistalai ;)
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiTaip, ir jie vietoj to, kad svaidytusi kazkokiais ten uzgauliojimais, tai mielai daro:) Is to ir zinau, kad kurios technikos sutampa, tik pas mus kitaip vadinasi. Jei konkreciau tai pas mus lanko viena mergina, kuri Ninjutsu lanko jau daugiau nei 5 metus, taigi gaunam progu ir palyginti technikas ir siaip padiskutuoti kovos menu tematika. Nematau tame jokios problemos. Tik jai problemos, nes kaip ji pati teige, pradejus lankyti pas mus pradejo technikos ir pavadinimai su Ninjutsu painiotis :friends:
--- Baigti citatą ---
Esmė ne pavadinimuose, bet anyway. Vėl grįžtam prie enciklopijos.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją