ne, mintys labai rislios, ir sakyciau daug logiskesnes, nei cia kitu cia rasinejanciu ir besiizeidinejanciu atstovu. Tik del visatos gynimo filosofiju tai nesutinku - nes as ju pati net nezinau (Soke lyg siol mums naujokams niekada pilnai apie jas nepasakojo). O as turiu savo kitokia paziuru sistema, kuri cia forumieciams nepatinka, bet ji yra mano asmenine, ir isvis nematau prasmes apie ja diskutuoti, kiekvienas zmogus turi teise tureti savo religija ar filosofija, ir su kovos menais tai isvis nieko bendro neturi.
Del chuliganu "nuvijimo zvilgsniu" ten buvo mano ironija, nereikejo suprast tiesiogiai. Kas realiai ten vyko, tai buvo zmogiskos psichologijos ir gatviniu situaciju zinojimo isnaudojimas, bet tingejau ir nemaciau prasmes rasyti visas smulkmenas. Tiesiog as nukreipiau tu chamu agresija i save, ispildama ant vieno is ju alu, kad tie girtuokliai neva mane uzsipuole (nes pries tai jie prase is musu alaus, o negave tik po to sugrizo atsivede savo draugu kompanija - o tada as vienintele dar skarbonkeje jo likusio turejau, mano pazistami savaji jau buvo seniau pabaige). Tai po to nukreipusi agresija as tik gyniausi spardoma, o pati nepuoliau. Zinojau, kad ju blaivus draugai sito negales stebeti, nes cia yra visiskai pries gatviniu razborkiu etika ant merginos rautis. O apie tokiu situaciju psichologija as zinau is savo brolio, kuris yra daugelyje ju dalyvaves ir man pasakojes.
Kitoj situacijoj apie uzsipuolima man irgi pavyko staigiai issisukt ir prasmukt i zemiau slaito esancia gatve gerai apsviestoj vietoj zalioj zonoj vidury kelio. Toj gatvej dienos metu budavo intensyvus eismas, bet ten buvo velyvas vakaras savaitgalio, taigi tuo metu masinu nebuvo. Visgi buvo tikimybe, kad kas nors gali pro sali vaziuot. Matydamas mano aisku nusiteikima gintis is paskutiniuju (buvau toj adrenalinino buklej kai buciau galejus kandziotis, draskytis, akis badyt, ka tik nori, zodziu nelengvas taikinys), tai va ivertines situacija agresorius tiesiog nubego.
Stai jums detales, jei jau taip prie zodziu kabinejates. Ir apie jokius kovos menus mano pasisakyme ten tema nejo, o apie gatves situaciju psichologija ir adrenalino poveiki, del ko labai pagreiteja judesiai ir pasikeicia mastymas. Beje, komentuojantiems apie adrenalina - as nesu tikra, kad jus ta adrenalino poveiki tikrai jauciat sparingu situacijose, bent jau turbut ne visada. Nes priesais stovintis zmogus realiai jusu gyvybei pakenkt nenori.
tai prie taves ir tavo draugu priejo pora pjanicu, kurie paprase nupirkti jiems alaus? jus jiems nenupirkote, taciau sau nusipirkote ir jie pasijuto iskaudinti ir nuejo pasikviesti draugu. tuomet, kai buvot jau beveik isgere alu, prie jusu priejo tie patys lochai ir atsivede savo draugu, kad jie padetu jiems issiaiskinti susidariusia problema - kodel jus nenupirkote jiems alaus. tuomet, jus, panele, pastebejusi, kad dar turite neishgerto alaus uzpylete ta alu ant vieno ish tu lochu, kad jis pradetu jus spardyti ir jo draugams butu uz ji geda? ir tada tas pjanica jus sparde, o jo draugai, bei jusu draugai tiesiog stebejo kaip jis jus spardo, o jus tik ginates ir...? tokiu budu, pasitelkusi psichologines zinias, jus ishprovokavot ta ciuvaka pazeisti gatviniu razborkiu etika (wtf?), kad jo draugai negaletu to stebet, nes tai yra pries gatviniu razborkiu etika? bet gi viso to gale jus vistiek likote apspardyta random pjanicos, tai kur cia jums padejo tas psichologijos bei gatves razborkiu etikos (rimtai, wtf?) ishmanymas?? man tikrai nemalonu tai sakyti, bet panele, jums ne visi namie...
ir dar apie ta tenchi bogyo ryu, jeigu tiesioginis vertimas tikrai yra "visatos gynybos mokykla" tai man tiesiog idomu kaip japonai ishgirde toki pavadinima neishluzo juoku? (nors netikiu, kad shitas briedas rimtai kadanors daejo iki japonijos)
ir dar... yra tokia "White Lotus Society" kuri ruosia kovotojus kurie turi ginti musu visata. mat mazdaug kas 100 metu vyriausieji dievai organizuoja turnyra pavadinimu "Mortal Kombat", kuriame sprendziasi musu visatos likimas. mat yra toksai Outworld'o tironas despotas Shao khanas, kuris taikosi i musu visata. jis nori mus visus pavergti, kaip kazkada seniai seniai paverge Edenia (ne atsitiktinai cia matome bediskutuojancia ir Edenijos princese Kitana). taciau, kad jam butu suteikta teise izengti i musu visata jis turi laimeti 10 mortal kombat turnyru ish eiles. cia ir prasideda neramumai! iki shiol mus gynusios White lotus society lyderis vienuolis Kung-lao zuvo paskutiniojo Shao khan'o antpuolio metu! (1995m. kuomet Shao khanas po pralaimeto mortal kombat turnyro pazeisdamas taisykles ivede cia savo termination squads) nuo to laiko apie shita organizacija nieko negirdet! turiu bloga nuojauta, kad jeigu shita organizacija nebeveikia, tai ar nebus visatos gynimo nasta ant saves uzsivertes ponas Lisychinas

o juk tai ne juokas, tai gali reiksti neisvengiama prazuti mums visiems

turime kuo greiciau surasti Liu-kang'a ir informuot Raiden'a apie susidariusia situacija!
p.s, i Kitana neziurekit, ji nera ishtikima Shao khan'ui. ji iki shiol buvo musu realmo puseje.