AutoriusTema: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicynas ir jo darbai  (Skaityti 64211 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • Lytis: Vyras
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #195 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:09:04 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
o jus tokia knyga "The forbidden archeology" pasiskaitykit. bet kur ten jums iki knygu. jus gi tik mordobojum uzsiimat.
Beje del situ dalyku - kad zmonijos civilizacijai gerokai daugiau nei 10000 metu, o musu dabartine mokyklose mokinama istorija yra visiskas "feikas", as jau senai zinau. Cia man Soke nieko naujo nepasake.
Pvz. esat girdeje apie prie Japonijos krantu vandenyne archeologu atkapstytas ~10000 metu ar dar senesnes piramides? Arba girdeje apie atkapstyta Indijoje daugiau nei ~10000 m senumo - sprogimo sunaikinta miesta, is kurio centre esancios duobes iki siol sklinda didziule radiacija? Google pasiieskokit. Ir kruva knygu yra isleista. Bet zinoma sorry - delfi apie tai nerase, tai jus ir nepatikesit.
Apskritai, as labai gailiuosi, kad musu Soke apskritai imasi pasakoti tas istorijas visokiems zemo IQ, niekuo nesidomintiems individams, bet cia jau jam sprest, kodel jis tai daro.

Mama pagimdik mane atgal, sedziu  ir verkiu. Eisiu parukysiu. 
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #196 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:13:26 pm »
Akcija - išpilk chuliganui ant galvos alų, kad vėliau jis tave spardytų ir į visą tai žiūrėtų jo blaivas draugas.

Pavadink tai gatvės psichologjjos žinojimu... Savygina aukščiausio laipsnio.

Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Alteo

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2012
  • Žinutės: 113
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #197 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:26:44 pm »
...
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 26, 20:19:45 pm nuo Alteo »

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #198 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:33:18 pm »
E ambalai iš provincijos:-) :-] :-] :-] :-] :-]
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Atsijungęs kitana

• 8 kyu
  • *
  • Žinutės: 42
  • Šalis: pw
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #199 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:34:30 pm »
neteisingai supranti. Aikido aikikai danus turi keli zmones, Soke Lisicynas niekada bent jau man girdint neteige turintis kazkokiu aikikai danu
aikido aikikai 1 Dan turi treneriai Viktor Boiko, Tomas Bublevicius. Atsiprasau, bet nuotrauku neturiu, musu treneriai, isskyrus Soke, savo certifikatu neskanuoja ir i interneta nededa. Jei nori isisitikint, ar tikrai turi, nueik pats ir paprasyk irodyt.
Bet siaip matant, kaip dirba V. Boiko, man paciai del jo aikido aikikai 1 Dan jokiu klausimu nekyla.
kagi, gaila.
Bet jei ne paslaptis, kiek Pati uzsiimate kovos menais? Man keistokai skamba, kad nebudama aikido aikikai meistre (o juk nesate?), galite vertinti bent jau ir savo trenerio meistriskumo lygi aikido aikikai. Beje, manau visi pritartu, kad Jums nederetu kvescionuoti ir kitu LT kovos menu  meistru lygi. Tie zmones savo kovos menus lavina gal net daugiau nei Jus gyvenate.

Nuo saves pridursiu, kad mane labai dziugina ta mintis, kad Jusu mokykla planuoja/svajoja/noretu atsisakyti savo pavadinime zodzio "aikido". Manau be sio pavadinimo nei vienas cia vs Jus nepasisakytu. Kiekvienas turi teise predeti savo versla/mena/mokykla etc. O jau laikas parodys kiek tas menas aktualus zmonems. (manau ir "vyciu sokiams" saskridyje visi draugiskai ir nepiktybiskai paplotu)

p.s. Ar dar galetumet paaiskinti kaip pavyksta isversti AIKIDO i fraze "zmogaus inercijos panaudojimas"?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #199 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:34:30 pm »

Atsijungęs Alteo

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #200 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:36:06 pm »
...
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 26, 20:20:42 pm nuo Alteo »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #201 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:37:40 pm »
O atsimenant kaip visa tai prasidejo? Imeciau i tema kelis aikido aikikai sparingu video. Pakomentavau kelis postus. Tada manes paklause >IS KOKIOS AS MOKYKLOS< Na ir prasidejo...

Taip pakomentavai keletą postų. AŠ uždaviau intymų klausimą apie priklausomybę Lisycino mokyklai (kilo toks tarimas pagal dėstomų minčių pobūdį ir "spalvą"). Atmetus visus GERA VALIA duotus patarimus, avimi irgi išvadinau AŠ.

Už "vilką" ačiū - priimu tai už komplimentą. Dėl kitko:

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #202 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:39:28 pm »
"Visatos gynybos mokykla", isvertus is japonu kalbos. Del sito pavadinimo vertimo jie mus ir pravardziuoja "Visatos gynybos ministerija"

Ne pravardžiuoja, o naudoja beveik tiesioginį stiliaus pavadinimo vertimą - negi ir čia pašaipą įžvelgi??? Lietuviškai pavadinimas taip šauniai nebeskamba? A kodėl?  :angel: O nuo ko tiksliai tą visatą reikia ginti? Nuo vokiečių?

O ir pyksti tu todėl, kad kai pasakas seka TAU, viskas limpa. O kai bandai tas svetimas mintis su savo (tikėtina neblogu) protu dėstyti pati - "nebesiklijuoja". Tai viena iš priežasčių, kodėl dabar jautiesi blogai. Čia kažkur sielos kamputyje už emocijų sienų sveikas protas šneka  :teisejas:
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 22, 13:50:50 pm nuo Skeptikas »

Atsijungęs Alteo

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #203 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:41:57 pm »
...
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 26, 20:20:55 pm nuo Alteo »

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #204 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:46:13 pm »
"Visatos gynybos mokykla", isvertus is japonu kalbos. Del sito pavadinimo vertimo jie mus ir pravardziuoja "Visatos gynybos ministerija"
Ar neatrodo juokingai toks Visatos gynimas?
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #204 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:46:13 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #205 įjungtas: 2012 Spa 22, 13:49:24 pm »
nesijaudink, as kai baigsis mano asmeninis puldinejimas ir mano mokyklos izeidinejimas, pati is cia pasisalinsiu. nes sitie forumai sakyciau yra isvis nemoderuojami, o tai, ka galima vadinti moderavimu - yra tik kazkokia subjektyvi parodija.
aciu, iskart gavau ispejima uz "neurotike", bet kai mane patys ivairiausi personos taske purvais, vadindami arogantiska, avimi, nesubrendusia ir dar visokia kitokia - ne tik jokio ispejimo ar postu trynimo, o tik tylus pritarimas. NiceGirl teisingai issireiske - tikri "vilkai". Arba galima pavadinti ir kitaip - kazkoks ambalu susirinkimas.
O atsimenant kaip visa tai prasidejo? Imeciau i tema kelis aikido aikikai sparingu video. Pakomentavau kelis postus. Tada manes paklause >IS KOKIOS AS MOKYKLOS< Na ir prasidejo...

matai, kai tamsta pirma pradedi tujintis, kai pati pradedi neurotikuotis, kai esi akla, tai niekur ir nesikišu... Bet greitai teks...

P.S. Savo karjerą čia pradėjau irgi panašiai kaip tamsta. Bandžiau užstoti WT ir EEWTO. Sekėsi nekaip, bet kažkaip sugebėjau gan ramiai reaguoti į gaunamą kritiką, išsakomą nuomonę ir pan. Kai kur nuomonė apie WT ir EEWTO pasikeitė, kai kur išliko tokia pati, kai kur ir pagerėjo.
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 22, 14:04:36 pm nuo EzysGazuotas »
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #206 įjungtas: 2012 Spa 22, 14:04:26 pm »
del Arimano - man jusu visu stumimas eiti pas ji jau atsibodo. As jau rasiau, ka apie jo mokykla anksciau galvojau, ir kaip pasikeite mano nuomone paskaicius komentarus cia forume.
Apskritai tai as manau, kad pasaliniai zmones, uzklyde forume pasiskaitineti apie aikido, ir prisiskaite Jusu viso sito purvu drabstymosi, pamanys truputi ne tai, ko jus tikites. Nes sitaip neetiskai elgdamiesi jus daugiau pasakot ne tiek apie musu mokykla, kiek patys apie save.

o del aikido istorijos ta ka cia tu rasai as net nesupratau, tu cia ironija ar rimtai? Wow, tiek epitetu, "perrase aikido istorija savo naudai ir paskleide pasaulyje", nemaniau, net nemaniau, kad jis tiek itakos pasaulyje turi, bet juo geriau.

toliau, del technikos efektyvumu - patikek, pries naujas technikas mokindami mums jas treneriai pradzioj pademonstruoja ant musu. Ant visu, ir daug kartu, kad gerai ta "faina" pojuti isidemetume. Pvz. nikyo (pas mus sita technika vadina kitaip)
Mano pazintis su ta technika buvo, kai mane vienas zmogus koridoriuje su ja staigiai nuleido ant zemes - ne ant tatamio, o ant plyteliu. Del staigaus kritimo gelbejant riesa, po to dvi savaites vaiksciojau sutinusiu skaudinciu keliu, kuri krisdama tada trenkiausi i zeme.
toliau del narvo - musu Soke yra jau ganetinai prastos sveikatos, negali normaliai susilenkt del nugaros problemu.

del vaiko proto fantaziju - cia yra Daito Ryu sistemos 1990 m. demo.
Video anotacija angliskai:
Daito Ryu Aikijujutsu.
Honolulu, Hawaii Early 1990's No rehersal, no planning, no martial, Just sharing techniques..
Demonstration for the Hawaii Budo Society and Hwa rang do academy, Attending Masters Ken Corona, Gerald Duarte, Dr.Vance Inouye. Jason Kim, Walter Liu, Norman Kato III. A special thanks to my cousin Soke Bernie Lau Icho ryu aikijujutsu for making time to teach me keisatsu taiho jutsu p(police arrest techniques)
Sensei Christopher Lee Matsuo. Under Shihan Hidetoshi Mitsuoka of Japan. Master Bruce c. Rivera

Ziuredama si video, as atpazistu nemazai techniku is musu mokyklos. O kai kurias kitas - is Hakko Ryu sistemos, kurias mokinames per ju seminarus (Hakko Ryu sistema ikure vienas is Sokaku Takedos mokiniu). Aisku, daug ten yra ir man nematytu techniku.
Bet visgi musu turimu techniku sasajos su Daito Ryu sistema akivaizdzios, bent jau kas pasiimtu si video ir palygintu su kuriu nors musu mokyklos prezentaciju video
Nu jo, baikit stumt ją pas mane  :kikena: O tai dar ims ir ateis. Ir dar- man naujiena, kad turiu SAVO mokyklą. Kaip koks SOKE.
Mano nuomonės ir komentarai ne visada gali sutapt su mano viršininkų nuomonėm, taigi forume dalyvauju kaip asmuo su ,,klička" Arimanas, kuris gi ir kuklus instruktorius. Mano rašliava šitam forume toli gražu neatspindi oficialios NN politikos. Kas nori pamatyt tikrą mane, tai taip ir padaro.
Kas dėl treniruočių, tai gali nueit pas kitus trenerius- jie geriau išmano diplomatiją už mane ir turi daugiau kantrybės bei patirties su visokiais ...įdomiais žmonėmis bendraujant.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Alteo

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #207 įjungtas: 2012 Spa 22, 14:11:41 pm »
...
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 26, 20:21:11 pm nuo Alteo »

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #208 įjungtas: 2012 Spa 22, 14:12:14 pm »
paprasyk mamos, kad dar pergimdziusi is naujo, tave lietuviu kalbos gramatikos pamokintu

Beabejo reiketu, tik sio atveju neliskyt i istorijos moksla su savo briedalais.  :handshake:
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Alteo

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #209 įjungtas: 2012 Spa 22, 14:22:10 pm »
...
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 26, 20:21:26 pm nuo Alteo »