Visa kita > Humoras
Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicynas ir jo darbai
Alteo:
...
Alteo:
...
regi:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtina as tave nuliudinsiu, nes esu tikra kad musu treneriams aikido aikikai dirzu reikejo tik tam, kad nutildyti Lietuvoje daug snekancius personas ir irodyti, kad musu sistema turi daug ka bendro su M. Uesibos Aikido (nes atskirai pas aikikai meistrus jie nesimokino). Bet kiek tenka girdeti atsiliepimu is treneriu musu mokykloje, jie i aikikai sistema rimtai neziuri. O del autoriniu mokyklu - M. Uesibos mokykla taip pat yra autorine tam tikra prasme, tik kad i kovinio stiliaus pavadinima jis savo vardo neitrauke. Bet tie gincai del pavadinimu, registraciju ir autorystes mano nuomone yra juokingi ir beprasmiski, nes ka tai turi bendro su pacio kovos meno esme..
ir dar komentaras del "naujadaro" - tame ir beda, kad musu mokykla Lietuvoje veike jau nuo 1988 - tai dar buvo SSRS laikai, niekas apie kazkokius japonu filialus Lietuvoje tais laikais dar nesvajojo. Ir visi, kas tais laikais Lietuvoje lanke aikido treniruotes, is tiesu lanke musu mokyklos filialus. per tuos metus aikido stilius Lietuvoje tapo isplatintas ir gerai zinomas. Aikikai, rengokai federacijos atsirado tik ~nuo 2004 metu, t.y. jau po 16 metu musu centro veiklos, ir visiskai jiems net nereikejo stengtis savo stiliaus isplatinti, nes jis jau Lietuvoje buvo zinomas...praktiskai jie pasinaudojo musu mokyklos vadovo uzdirbta sekme, o po to jau mus pavadino kazkokiais ten "netikrais". taigi, neziurint i pacia pavadinimo kilme, jums marketingu apskritai nereikejo rupintis. tai musiskiams dabar tenka, kad musu mokykla nebebutu painiojama su Jusu
--- Baigti citatą ---
Ar tikrai jusu instruktoriai nesimokino ,kaip jus teigiate pas aikido aikikai meistrus? Tai gal galiu tada uzduot klausima, kaip jie sugebejo nesimokydami aikido aikikai buti daleisti laikyti dan aikido aikikai egzamina?
Pasikartosiu dar karta, prasau pasidomekite aikido istrorija, pasidomekite aikido raidos istorija Lietuvoje ir jusu mokyklos vadovo indeli. Jei mes snekame apie aikido pradininkus Lietuvoje, tai visu pirma as pamineciau siuos asmenis Raimunda Sepety (Kaunas) ir Gija Amkoladze (Vilnius). Jusu ziniai Vilniuje aikido uzsiemimus 1991 m. pradejo vesti G.Amkoladze, kurio klubo pagrindu 2005 m. buvo ikurta auksciau mineta federacija. Yra grazi istorija apie jusu centro gyvavimo pradzia .bet jei pasidomesite tai realijos yra siek tiek kitokios. Na bet kokiu atveju jei raso kad nuo 1988 m., tai tegul buna ant ju sazines ;).
Na zinote tikrai su jumis ne polemizuosiu kas cia is ko ka nusigvelbe, manau cia tema apie aikido , o ne apie kieno nors nuoskaudas :)
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiTuriu aš čia klausimų tokių porą:
(1) Jei daugiau moki visokių terminų ir turi skanų iš visokių trakerių, išmanai istoriją, šaknis, peripetijas irgi intrigėles rūmų visokias, tai geriau atsilaikysi prieš mano lazdą kairėj (ir peilį dešinėj) rankoj? (Jei netyčia nuspręsit, kad per menkas varžovas esu, tai aš Skeptiką atsivesiu, o jis, kaip žinia, yra MEIJSTRŪ MEIJSTRAS )
--- Baigti citatą ---
Rimbui:
1. Baikit jūs žmones manimi gasdinti - aš gi mažas, geras ir pūkuotas. O kad ne visos aikido technikos ant manęs veikia, tai čia gi treniruotis reikia. Nekaltas kovos menas, kad tam tikri adeptai su didesniais už save dažnai dirbti bijo ;) Ypač, jei tie didesni "ne pagal feng-šui" kovos metu juda... :yeahhh: Tuo "menas" dirbant tiktai savo smėlio dėžėje nuo nuo "ne-meno" :icon_bat: ir skiriasi.
Alteo:
1. "Enciklopinės" išminties svaidymas į mūsų užtinusius nuo sveiko gyvenimo būdo, amžių patirties ir pilno kontakto įvairiais linksmais daiktais, panašiais į daiktus, sparingų veidus - bergždžias užsiėmimas. Knygą ir aš matęs. Tiesa, iš toli ir trumpam ;)
2. Ateini, rodai, gauni į akį- kitiems malkų pakrauni, nesvarbu - gerbiam. Duodi - mokomės, gauni - padedam mokintis (jei tik noro yra).
Beje - su didesniais už mane man irgi dirbti, prisipažinsiu, baisoka. Geriau jau kokią taburetę iš už kampo į galvą sulaužyti. O tada jau sakyti "Oss", "Kya", arba "powned" :)
P.S.: yra Lietuvoje ir aikido meistrų, su kuriais aš tikrai nepulčiau "daiktais matuotis", bo nuplėštų :D Nors šiaip realiai, kaip bendrai stilių, gerbiu tik "Real Aikido"... :angel: O stilius "autorinis" ne "autorinis", "joks" - koks skirtumas, jei veikia?
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiRimbui:
1. Baikit jūs žmones manimi gasdinti - aš gi mažas, geras ir pūkuotas. ...
--- Baigti citatą ---
Aga, mažas toks... :luztu:
--- Citata ---Alteo:
...
2. Ateini, rodai, gauni į akį- kitiems malkų pakrauni, nesvarbu - gerbiam. Duodi - mokomės, gauni - padedam mokintis (jei tik noro yra).
...
--- Baigti citatą ---
Šioje vietoje pilnai pritariu :handshake:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją