Aš tai jokių priekaištų neturiu... viskas super buvo. Jūs tik nenorėkit visko iš karto, su mažais biudžetais, čia juk ne UFC... kol kas..

Visų pirma reikia Saxum ir visai komandai padėkoti už tokį nuostabų renginį.

Matomumas žiūrint iš viršaus labai geras buvo, ir kompanija gera iš karto šalia atsirado, iš kažkur, kur buvęs kur nebuvęs išdygo Emilis, mano geras sąskrydžių draugas (buvęs wingchunistas), po to prie mūsų prisijungė Lokys su tuo stambiu paslaptingu kolega žaliais treningiukais.

Tai va, mes ten du menininkai su dviem tokiais sakyčiau visai nesmulkiais vyrukais, vis pasikomentuodami ir pasidalindami įspūdžiais visas kovas ir pasižiūrėjom. Visai smagu, kai yra toks Lokys, kuris gali pakomentuoti tai kas vyksta kovos metu. Yra kur akiratį praplėsti kitaip sakant.

Nu aišku, sirgom už Šiaulius, ką čia slėpsi.

Dvi kovas gladiatoriai pralaimėjo... blyn galvoju penki kovotojai, du pralaimėjimai jau yra, gal ir užteks šiam vakarui. Taip ir įvyko, visas likusias trys pergales Gladiatoriai nusinešė.

Ir tikiuosi niekas per daug nesupyks, bet tos trys Šiaulių Gladiatorių kovos buvo pačios ryškiausios, viena ypatingai.

Na ir merginų kova... pirma latvė išėjo...

ups.... sakau Emiliui: - neblogs bachūrs, nieko nepasakysi.

Emilis man sako: - pamatysi, mūsiškė laimės, didesnis ūgis ir pan. Sakau: - sutinku. Blyn... po to kai prasidėjo tas Megamachačius

kažkaip mano draugas nuščiuvo, kai ir visa salė manau... šaunuolė Inga, išsilaisvino... ir padarė viską kaip priklauso. Ovacijos salėje buvo kažkas tokio... nenusakomo.

Tiesa, tas stambus Lokio kolega su žaliu treningiuku po to kai baigėsi kova, atsisuko ir ištarė: - nu ne merginų čia sportas.

Ką jis turėjo galvoje, biesas jį žino.

Matėm salėje Nicegirl su dryžuota bliuska.

Emilis vėliau užmatė kažkur gyliai salės glūdumoj pasislėpusį sunkiai atpažįstamą Sakalą, kuris savo analitiniu žvilgsniu skenavo tai kas vyko narve.

K. Žaltausko kova įdomi buvo, iš buvusio wingchuno instruktoriaus nieko nebeliko, persikvalifikavo vaikis kapitališkai.

Mjo, poto kai "viskas išsivaikščiojo", negalėjau nepadėti chebrai apsitvarkyti (narvas pats išsimontuoti nelabai norėjo), kažkaip visi į antrą aukštą buvo sulindę, tai rankų trūko.

Aišku dar maloniau buvo pasisveikinti su senais pažįstamai, visai
garbingais žmonėmis FC klubo nariais, Asia, Radiatorium, Raimiu, Saxum, Rūta, Yume, Roliu, Smaugliu.

Saxum bajeris su Prezidente nužudė beveik

Nu ir aišku, kai nepasiklausysi Sakalo analitinių samprotavimų visom gyvenimo temom.

Kaip visada Radiatorinė valdo.

Butų gal visai nieko bet grįžti namo irgi reikia, tai va, 03.00 jau namie buvau.