Administracija > Forumo naujienos
Skelbiami pretendentai į Forumo 2012 metų nominacijas
Dainiux:
Ir mane suskaiciavo!!!!!!!! :yeahhh: Metu negraziausias, blogiausias, blogesnis uz lialialiatratata ar kitus ten lochus, bet nors ka duokit, nieko nesu gaves dorai :nezino: :D :D :D kaip sako Jidokwanas "Gailikai" :D
Gal metu Treneris? ...Nu negalime ju pamirsti. Bet ne tik, kuris daug sportininku paruosia, bet siaip, kaip Treneris..O ju turim- Zen, Asia, Smauglys, Jidokwanas, Arimanas, DainiusSan...
I sportininkus dar siulau : DainiusSan, Jidokwanas. Kad ir veteranu cempionatas, bet...reikia tam irgi ruostis, patikekit. Gal galima seneliai- sportininkai, bet ...Vis dar sportininkai ;-)
Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiIr mane suskaiciavo!!!!!!!! :yeahhh: Metu negraziausias, blogiausias, blogesnis uz lialialiatratata ar kitus ten lochus, bet nors ka duokit, nieko nesu gaves dorai :nezino: :D :D :D kaip sako Jidokwanas "Gailikai" :D
Gal metu Treneris? ...Nu negalime ju pamirsti. Bet ne tik, kuris daug sportininku paruosia, bet siaip, kaip Treneris..O ju turim- Zen, Asia, Smauglys, Jidokwanas, Arimanas, DainiusSan...
I sportininkus dar siulau : DainiusSan, Jidokwanas. Kad ir veteranu cempionatas, bet...reikia tam irgi ruostis, patikekit. Gal galima seneliai- sportininkai, bet ...Vis dar sportininkai ;-)
--- Baigti citatą ---
Galvojau apie spotikininkus Jidokwaną ir DainiųSan. Tik, kad jie te, pensynykai pabezdėjo kartelį, tarpusavyje padovanojimus išsidalijo.. :kikena: Nu nežinau :nezino:
Asia:
Registruotis arba PrisijungtiIr mane suskaiciavo!!!!!!!! :yeahhh: Metu negraziausias, blogiausias, blogesnis uz lialialiatratata ar kitus ten lochus, bet nors ka duokit, nieko nesu gaves dorai :nezino: :D :D :D kaip sako Jidokwanas "Gailikai" :D
--- Baigti citatą ---
Manęs nevalia, nes aš pasikelsiu, ir šiaip aš Raimį visada apžnaibau.. :D
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiManęs nevalia, nes aš pasikelsiu, ir šiaip aš Raimį visada apžnaibau.. :D
--- Baigti citatą ---
Daugumą tu apžnaibai :-(
Bet dažniausiai tuos, kurie tau patinka :oops: Kiekivienas, škia, gyvūlėlis savaip meilę išreiškia, skant :yeahhh:
Asia:
Registruotis arba PrisijungtiDaugumą tu apžnaibai :-(
Bet dažniausiai tuos, kurie tau patinka :oops: Kiekivienas, škia, gyvūlėlis savaip meilę išreiškia, skant :yeahhh:
--- Baigti citatą ---
Tave senokai beliečiau iš vis - jei pavyks į pajūrį nulėkt - atsiimsi už du Raimius.. :D
Gyvūnėlis bliam.. :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją