Administracija > Forumo naujienos

Skelbiami pretendentai į Forumo 2012 metų nominacijas

<< < (2/4) > >>

Dainiux:
Ir mane suskaiciavo!!!!!!!! :yeahhh: Metu  negraziausias, blogiausias, blogesnis uz lialialiatratata  ar kitus ten lochus, bet nors ka duokit, nieko nesu gaves dorai  :nezino:   :D :D :D kaip sako Jidokwanas "Gailikai"  :D
Gal metu Treneris? ...Nu negalime ju pamirsti. Bet ne tik, kuris daug sportininku paruosia, bet siaip, kaip Treneris..O ju turim- Zen, Asia, Smauglys, Jidokwanas, Arimanas, DainiusSan...
I sportininkus dar siulau : DainiusSan, Jidokwanas. Kad ir veteranu cempionatas, bet...reikia tam irgi ruostis, patikekit. Gal galima seneliai- sportininkai, bet ...Vis dar sportininkai  ;-)

Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIr mane suskaiciavo!!!!!!!! :yeahhh: Metu  negraziausias, blogiausias, blogesnis uz lialialiatratata  ar kitus ten lochus, bet nors ka duokit, nieko nesu gaves dorai  :nezino:   :D :D :D kaip sako Jidokwanas "Gailikai"  :D
Gal metu Treneris? ...Nu negalime ju pamirsti. Bet ne tik, kuris daug sportininku paruosia, bet siaip, kaip Treneris..O ju turim- Zen, Asia, Smauglys, Jidokwanas, Arimanas, DainiusSan...
I sportininkus dar siulau : DainiusSan, Jidokwanas. Kad ir veteranu cempionatas, bet...reikia tam irgi ruostis, patikekit. Gal galima seneliai- sportininkai, bet ...Vis dar sportininkai  ;-)

--- Baigti citatą ---
Galvojau apie spotikininkus Jidokwaną ir DainiųSan. Tik, kad jie te, pensynykai pabezdėjo kartelį, tarpusavyje padovanojimus išsidalijo..  :kikena: Nu nežinau  :nezino:

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIr mane suskaiciavo!!!!!!!! :yeahhh: Metu  negraziausias, blogiausias, blogesnis uz lialialiatratata  ar kitus ten lochus, bet nors ka duokit, nieko nesu gaves dorai  :nezino:   :D :D :D kaip sako Jidokwanas "Gailikai"  :D

--- Baigti citatą ---

Manęs nevalia, nes aš pasikelsiu, ir šiaip aš Raimį visada apžnaibau.. :D

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiManęs nevalia, nes aš pasikelsiu, ir šiaip aš Raimį visada apžnaibau.. :D

--- Baigti citatą ---

Daugumą tu apžnaibai  :-(

Bet dažniausiai tuos, kurie tau patinka  :oops: Kiekivienas, škia, gyvūlėlis savaip meilę išreiškia, skant  :yeahhh:

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDaugumą tu apžnaibai  :-(

Bet dažniausiai tuos, kurie tau patinka  :oops: Kiekivienas, škia, gyvūlėlis savaip meilę išreiškia, skant  :yeahhh:

--- Baigti citatą ---

Tave senokai beliečiau iš vis - jei pavyks į pajūrį nulėkt - atsiimsi už du Raimius.. :D
Gyvūnėlis bliam.. :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją