Kiek supratau kovos menais neužsiimi..
Boksa esu lankes metus su trupuciu, taipogi nuo ¬9-tos klases su pusbroliu tai koki sparinga i savaite pora kartu, tai dar ka padarydavom. Iki ishvazhiuodamas dar su draugu, kuris kartu lanke boksa po pora kartu per menesi pasipliekdavom pirshtines uzhsimove.
Dabar dar shadow-boxinga kazkiek padarau kas dien, nuo mokslu kai atsistoju.
Eiciau ir dabar su mielu noru i boksa, ar muay thai koki, bet studentas esu Shkotijoj, neturiu litu(svaru) visai, nes darbo nepavyksta rast. (Neturiu patirties->negaunu darbo->neturiu patirties, smagusis uzhburtas ratas)
Plius, labai "competitive" esu, tai jeigu lankau ka nors tokio - noriu i varzhybas, noriu pastoviai rezultatus matyt ir lygint su kitu, o pradejau truputi per velai (16-kos) pati boksa. Tai zinant, kad negausiu pasivarzhyt su niekuo ir motyvacijos nera tiek, kiek anksciau, nors sita prisiversciau, jei tik salygos leistu
Beto, dar gal del svorio priaugimo ka patarsit? Valgau tikrai virsh 2000 kaloriju kas dien (bulves/kiausiniai/makaronai/pupeles/vistiena/rukyta deshra/pieno gaminiai pagrinde viskas ka papigiai pasigamint galima paciam neturint ypatingu sugebejimu), bet svoris nei krenta nei auga. Galvoju, gal dar amzhiaus truksta, kad pradeciau stambet, nes 19-ka dar tik bus tuoj, o sudejimas tai toks labai tarpinis tarp vaikishko ir suagusio vyro, labiau link to vaikishko.