AutoriusTema: Depresija, stresas, nerimas.  (Skaityti 9075 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Depresija, stresas, nerimas.
« Atsakyti #15 įjungtas: 2012 Spa 01, 11:19:14 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Svarbiausiai nepasiduoti, nes vieną žinau pasidavusį, tai gaila žmogaus... Pakalbi, lygtais įgauną gyvenimo džiaugsmą, bet po to matai, kad vėl nebėra žmogaus... Jau kelis metus anas taip kankinasi. O atrodo, kad viskas prasidėjo nuo mažmožio...
Lavinos ir nuošliaužos visokos ir prasideda nuo mažmožių. Nesprendžiama problema užpūliuoja ir sukelia sieloj uždegimą. Čia kaip vizitai pas stomatologą- kuo ilgiau tempsi, tuo labiau skaudės ir brangiau kainuos. Turiu vieną ir aš pažįstamą, kur reguliariai durnyne turi pailsėt. O viskas dėl to, kad nesugebėjo savo potencialo realizuot. Ne tuos dalykus savo laiku pasirinko.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #16 įjungtas: 2012 Spa 01, 11:28:21 am »
Tikiuosi treniruotės įkvėps stiprybės( ir jau jaučiu kaip įkvepia po biški). Nes per tuos kelis metus kai nieko nesportavau, pastebėjau, kad sėdėjimas prie kompo kažkaip nepadeda :) Už tai ir nusprendžiau vėl pajudėti. Kaip sakoma sportas = sveikata. Dar tik praėjo pusė mėnesio kaip sportuoju, o man jau ir nugarą mažiau skauda ir energijos daugiau turiu. Tikrai nesigailiu, kad sunkiausiu momentu nusprendžiau kažką daryti, nes tikrai atsibodo taip gyventi..tiesiog sėdint savęs gailint ir nieko nedarant. Bet senų įpročių per diena turbūt neatsikratysiu..
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #17 įjungtas: 2012 Spa 01, 11:39:00 am »
Tikiuosi treniruotės įkvėps stiprybės( ir jau jaučiu kaip įkvepia po biški). Nes per tuos kelis metus kai nieko nesportavau, pastebėjau, kad sėdėjimas prie kompo kažkaip nepadeda :) Už tai ir nusprendžiau vėl pajudėti. Kaip sakoma sportas = sveikata. Dar tik praėjo pusė mėnesio kaip sportuoju, o man jau ir nugarą mažiau skauda ir energijos daugiau turiu. Tikrai nesigailiu, kad sunkiausiu momentu nusprendžiau kažką daryti, nes tikrai atsibodo taip gyventi..tiesiog sėdint savęs gailint ir nieko nedarant. Bet senų įpročių per diena turbūt neatsikratysiu..
Svarbu, kad ledai pajudėjo.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #18 įjungtas: 2012 Spa 01, 22:01:04 pm »

Placebas veža.. :)
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #19 įjungtas: 2012 Spa 02, 12:29:08 pm »
Placebas veža.. :)

Aha. O pirma rezultatyvaus placebo suveikimo taisyklė - NIEKADA NESAKYK KLIENTUI, kad jis geria spalvotą vandenį, arba vietoje tablečių ėda Skittles  :A :A :A
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2012 Spa 02, 12:29:08 pm »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #20 įjungtas: 2012 Spa 02, 14:41:33 pm »
Kokie sportai ir taip toliau gali žmogų pagydyti nuo jaunatvinės depresijos? Vyrai, atsipeikėkit  :director:. Lygtai patiems taip nebuvo. Eina laikas, susirandi kitą meilę ir žaizdos gyja. NiceGirl, palūkėk biškutį, užsiiminėk ir toliau mėgstama veikla, sutiksi kitą šaunų vaikiną ir visos ligos išgaruos kaip nebūta. Patikėk diedu su patirtimi  :handshake:
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #21 įjungtas: 2012 Spa 02, 22:25:14 pm »
Kokie sportai ir taip toliau gali žmogų pagydyti nuo jaunatvinės depresijos? Vyrai, atsipeikėkit  :director:. Lygtai patiems taip nebuvo. Eina laikas, susirandi kitą meilę ir žaizdos gyja. NiceGirl, palūkėk biškutį, užsiiminėk ir toliau mėgstama veikla, sutiksi kitą šaunų vaikiną ir visos ligos išgaruos kaip nebūta. Patikėk diedu su patirtimi  :handshake:
Sportai būtent ir gali pagydyt, nes ten susirenka, kaip tu sakai, šaunūs vaikinai  :kikena:
Carlos Castaneda

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2012 Spa 02, 23:35:37 pm »
Gerai man pasisekė į gerą vietą papuoliau kultūringi iš tikro vaikinukai. O (nesakysiu pas ką, kai svečiuose buvau ) biški šokiravo vaikinukų elgesys, kai net per sparingą sugebėjo priekabiauti (už užpakalio sugriebti)...Nežinau gal dėl to, kad svečias į mane rimtai nežiūrėjo, nesmagiai kažkaip pasijutau...

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #23 įjungtas: 2012 Spa 03, 01:02:10 am »
Pažinodamas NiceGirl negaliu labai blevyzgot, bet iš tikro mergiote - nenukabink nosies - tokios gražios merginos nesimėto - todėl neskubėk rinktis. :)
Normalių bičų mažai, bet savojo sulauksi. :) Ir baigsis depresijos ir galvaskausmiai. Aš visada tvirtinu, kad visos problemos - nuo "nedapisito". Visi suka akis ir nejaukiai krizena į kumštį. O taip ir yra.. :)
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #24 įjungtas: 2012 Spa 03, 11:55:07 am »
Pažinodamas NiceGirl negaliu labai blevyzgot, bet iš tikro mergiote - nenukabink nosies - tokios gražios merginos nesimėto - todėl neskubėk rinktis. :)
Normalių bičų mažai, bet savojo sulauksi. :) Ir baigsis depresijos ir galvaskausmiai. Aš visada tvirtinu, kad visos problemos - nuo "nedapisito". Visi suka akis ir nejaukiai krizena į kumštį. O taip ir yra.. :)
Nier ko krizent, bo tamista populiaria kalba perteikei auditorijai dėdę Froidą  :kikena: Bet gal nebeblevyzgokim anyway.
Carlos Castaneda

« Atsakyti #24 įjungtas: 2012 Spa 03, 11:55:07 am »

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #25 įjungtas: 2012 Spa 04, 15:23:02 pm »
O kad jau priešingybės traukia (ar ne pasak to paties dėdės Zigmundo), tai siūlau šaunų pretendentą į ranką irgi širdį: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sorry, ne i tema. Kad ir kokie "nepatinkami" kazkam esame, Tamsta tikrai neturite teises taip elgtis. Yra Jis toks, koks yra, o jei turite Jam kazkokiu uzsleptu pavydo formu-galite jas isreiksti "Bazare". Cia kita tema. Pagarbiai, dainiux
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 04, 18:05:10 pm nuo dainiux »
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #26 įjungtas: 2012 Spa 22, 18:14:21 pm »
voja mano profailas?  :o  :o :o nu jus juokaujat? man tokio pobudzio problemos tikrai neegzistuoja, nes as gi esu vyras, o jus gi zinot, kad cia tik merginoms vyru reikia, o vyrai gali laisvai apseiti ir be mergu. taip pasaulis suredytas.
man tai irgi buvo prasidejusi depresija visai neseniai, nes teko mesti patinkanty darba vien todel, kad darbdavys buvo pyderas  :-( ,bet zinau puiku buda kaip uzmirst visas problemas - ogi smigti atgal i priklausomybe! eilini karta esu prikaustytas prie vieno tokio mmorpg geimo. nors ir su treneruotem sunkiau ir miego trukumas ir pinigu trukumas, bet bent jau nera kada depresuoti. tokia jau cofedrinkerio dalia...
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2012 Spa 22, 18:37:28 pm »
... kai net per sparingą sugebėjo priekabiauti (už užpakalio sugriebti)...Nežinau gal dėl to, kad svečias į mane rimtai nežiūrėjo, nesmagiai kažkaip pasijutau...

Pilnai tave suprantu - kai mane sparingo metu kas už tokios vietos pagriebia, tai jaučiuosi irgi ŽIAURIAI nepatogiai...
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #28 įjungtas: 2012 Spa 22, 22:26:43 pm »
voja mano profailas?  :o  :o :o nu jus juokaujat? man tokio pobudzio problemos tikrai neegzistuoja, nes as gi esu vyras, o jus gi zinot, kad cia tik merginoms vyru reikia, o vyrai gali laisvai apseiti ir be mergu. taip pasaulis suredytas.
man tai irgi buvo prasidejusi depresija visai neseniai, nes teko mesti patinkanty darba vien todel, kad darbdavys buvo pyderas  :-( ,bet
...............................................
Ten raudonos raidės gal klaidina. Aš tave kaip vaistą pasiūliau (nors kaip tas tamstos poligamiškas paniatkes paslėpt - nežinau), o ne kaip kokį pavyzdį   :senis:
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2012 Lap 12, 21:23:34 pm »
Nesvietiškai gerą treniruotę apturėjau, jau taip gerai išsikroviau, laimės vis daugiau man treniruotės suteikia. Dabar nors nesvietiškai pavargusi ir viską skauda šypsena nuo veido nedingsta. Tai darau išvada, kad kai depresija reik užsiimti ne savęs gailėjimu ir vaistukais, o savęs tobulinimu  :angel:. Va aš jau koją galiu daugiau nei 90 laipsnių kampu galiu iškelti, nors kai aš čia prieš du mėnesius pradėjau namie kankintis darydama visokius tempimo pratimus, mama sakė susitaikyk mūsų šeimoj buratinu gimei buratinu ir liksi. Tai dabar kai matau, kad turiu vilties įdėjusi darbo visgi lankstesnė pasidaryti norisi vis daugiau ir nėra laiko nei savęs gailėti nei liūdėti.  Tas pats ir su kova, aišku  dar technika mano ... bet vien tai, kad smūgius ir kovą lengviau ištveriu mane džiugina  :-D
Dabar niekaip negaliu suprasti kodėl aš du metus skyriaus savęs gailėjimui ir depresavimui  :nezino:

« Atsakyti #29 įjungtas: 2012 Lap 12, 21:23:34 pm »