Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Depresija, stresas, nerimas.
Raimis:
Kokie sportai ir taip toliau gali žmogų pagydyti nuo jaunatvinės depresijos? Vyrai, atsipeikėkit :director:. Lygtai patiems taip nebuvo. Eina laikas, susirandi kitą meilę ir žaizdos gyja. NiceGirl, palūkėk biškutį, užsiiminėk ir toliau mėgstama veikla, sutiksi kitą šaunų vaikiną ir visos ligos išgaruos kaip nebūta. Patikėk diedu su patirtimi :handshake:
arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKokie sportai ir taip toliau gali žmogų pagydyti nuo jaunatvinės depresijos? Vyrai, atsipeikėkit :director:. Lygtai patiems taip nebuvo. Eina laikas, susirandi kitą meilę ir žaizdos gyja. NiceGirl, palūkėk biškutį, užsiiminėk ir toliau mėgstama veikla, sutiksi kitą šaunų vaikiną ir visos ligos išgaruos kaip nebūta. Patikėk diedu su patirtimi :handshake:
--- Baigti citatą ---
Sportai būtent ir gali pagydyt, nes ten susirenka, kaip tu sakai, šaunūs vaikinai :kikena:
NiceGirl:
Gerai man pasisekė į gerą vietą papuoliau kultūringi iš tikro vaikinukai. O (nesakysiu pas ką, kai svečiuose buvau ) biški šokiravo vaikinukų elgesys, kai net per sparingą sugebėjo priekabiauti (už užpakalio sugriebti)...Nežinau gal dėl to, kad svečias į mane rimtai nežiūrėjo, nesmagiai kažkaip pasijutau...
Asia:
Pažinodamas NiceGirl negaliu labai blevyzgot, bet iš tikro mergiote - nenukabink nosies - tokios gražios merginos nesimėto - todėl neskubėk rinktis. :)
Normalių bičų mažai, bet savojo sulauksi. :) Ir baigsis depresijos ir galvaskausmiai. Aš visada tvirtinu, kad visos problemos - nuo "nedapisito". Visi suka akis ir nejaukiai krizena į kumštį. O taip ir yra.. :)
arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPažinodamas NiceGirl negaliu labai blevyzgot, bet iš tikro mergiote - nenukabink nosies - tokios gražios merginos nesimėto - todėl neskubėk rinktis. :)
Normalių bičų mažai, bet savojo sulauksi. :) Ir baigsis depresijos ir galvaskausmiai. Aš visada tvirtinu, kad visos problemos - nuo "nedapisito". Visi suka akis ir nejaukiai krizena į kumštį. O taip ir yra.. :)
--- Baigti citatą ---
Nier ko krizent, bo tamista populiaria kalba perteikei auditorijai dėdę Froidą :kikena: Bet gal nebeblevyzgokim anyway.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją