AutoriusTema: Kovinio sporto šaka merginai  (Skaityti 11646 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kovinio sporto šaka merginai
« Atsakyti #45 įjungtas: 2012 Rgs 18, 17:06:53 pm »
Vargas su tom mergelėm  :luztu:  sakau, pirmos treniruotės, neskubėkit, pabandykit pratimus, prie visų nesiderinkit... kur tau... mato, kad bernai žiūri, tai iš kailio neriasi. Kai bernai nebežiūri, tai alpsta. O paskui gaivink tu jas  :kikena: Bet nieko, poros savaičių bėgy visos psichologiškai daug maž prisitaiko, dar geriau, nei vyrukai  :D
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Yume

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2009
  • Žinutės: 106
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius/Klaipėda
  • Lytis: Moteris
  • Mes esame tuo, kuo patys save padarome.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #46 įjungtas: 2012 Rgs 18, 18:57:02 pm »
Pas mus net kalbų nebuvo apie tai, kad fizinis - merginoms būtų kitoks nei vaikinams. Aišku, kai tik yra galimybė, padarai atsikvėpimą pusę rato ar mažiau ir toliau į trasą, o dėl bazės - tai pramokusius į vieną pusę, pradžiamokslius į kitą pusę, ir dirbam porose, po to kai po fizinio apturim kovą su šešėliu. Kuo toliau, tuo geriau ir laisviau jaučiuosi, jau judėt padoriai pradedu, tai didelė paskata toliau tęsti :)  :-D
Priversi žmogų skubėti, vadinasi, išprovokuosi jį klaidoms.

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #47 įjungtas: 2012 Rgs 20, 01:14:26 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Vargas su tom mergelėm  :luztu:  sakau, pirmos treniruotės, neskubėkit, pabandykit pratimus, prie visų nesiderinkit... kur tau... mato, kad bernai žiūri, tai iš kailio neriasi. Kai bernai nebežiūri, tai alpsta. O paskui gaivink tu jas  :kikena: Bet nieko, poros savaičių bėgy visos psichologiškai daug maž prisitaiko, dar geriau, nei vyrukai  :D
Aš tai asmeniškai wing tsune prisibandžiau, nors man atrodė, kad rimtai stengiausi nieko nesigavo iš to, tai užtat pas jus dar rimčiau noriu stengtis, tik ta nelemta baimė ir galvos svaigimas trukdo. :banging:

Sveiki, šiandien turėjau pirmąją savo karate treniruotę. Kažkaip tik du naujokai buvom, bet darėm tuos pačius pratimus kaip senbuviai, pavadinkim. Net nežinau, kažkaip atrodo, kad per smarki kaip pirma treniruotė, visi raumenys drebėjo po jos. Gal čia klubo kokia nuostata, kad tikimasi geriausio, net nežinau gerai ar blogai čia gavos  :D
Manyčiau čia taip treneris išbando naujokų pasiryžimą, parodo kaip atrodo normalios treniruotės ir jei naujokai  išsigąsta ir nebe ateina vadinasi jie neapsisprendę ko nori. Normalu kad kojos dreba, ypač pirmomis treniruotėmis.  O be to pirma treniruotė visada atrodys sunki, tai normalu (atsimenu kai buvau užsukus pas karatekus, ninjas, atsimenu savo pirmą wt treniruotę ir aišku labiausiai sunki pirma NiatNam treniruotė buvo po 2 metų visiško nesportavimo).. Bet aišku jeigu jauti, kad negali daryti tiek kiek kiti, tai darai pagal save. Juk turbūt sensėjus nevaikšto su rimbu ir nemuša tų kurie nespėja arba nepadaro visų atsispaudimų? Tiesiog viskas priklauso nuo tavo požiūrio ir pasiryžimo.
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #48 įjungtas: 2012 Rgs 20, 09:38:41 am »

Manyčiau čia taip treneris išbando naujokų pasiryžimą, parodo kaip atrodo normalios treniruotės ir jei naujokai  išsigąsta ir nebe ateina vadinasi jie neapsisprendę ko nori.

Manau, kad tokių trenerių, šiais pinigų laikais, reikia su žiburiu ieškoti, taip sakant "seno kirpimo" dar turi būti... Dauguma stengiasi tuos pinigus išlaikyti pas save...
Sėkmės jums treniruotėse.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #49 įjungtas: 2012 Rgs 20, 09:46:46 am »
Manau, kad tokių trenerių, šiais pinigų laikais, reikia su žiburiu ieškoti, taip sakant "seno kirpimo" dar turi būti... Dauguma stengiasi tuos pinigus išlaikyti pas save...
Sėkmės jums treniruotėse.
:alus:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #49 įjungtas: 2012 Rgs 20, 09:46:46 am »

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Vieta: Kaunas
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #50 įjungtas: 2012 Rgs 20, 10:10:42 am »
........
Manyčiau čia taip treneris išbando naujokų pasiryžimą, parodo kaip atrodo normalios treniruotės ir jei naujokai  išsigąsta ir nebe ateina vadinasi jie neapsisprendę ko nori....
Čia man priminė kaip Taileris Durdenas atsirinkinėjo sau Kosminių beždžionių armiją :D :D

.....Juk turbūt sensėjus nevaikšto su rimbu ir nemuša tų kurie nespėja arba nepadaro visų atsispaudimų? ....
Jei Rimbas vaikščiotų kartu su sensėjum ir visus muštų, tai sekančioj treniruotėj sensėjus adeptų jau neturėtų
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #51 įjungtas: 2012 Rgs 20, 12:26:16 pm »

Jei Rimbas vaikščiotų kartu su sensėjum ir visus muštų, tai sekančioj treniruotėj sensėjus adeptų jau neturėtų

Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Dainius G.

• 10 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2012
  • Žinutės: 8
  • Amžius: 39

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #52 įjungtas: 2012 Rgs 20, 14:02:21 pm »
 :o
Įdomu tik tai, kad pas šitą „meistrą“ gana daug mokinių susirinkę. Tai kyla klausimas ar tokia metodika išties pasitesina, ar jis ten mazochistų būrelį subūręs ir visi taip tiesiog linksminasi :chmm:
In the words of the ancients, one should make his decision within the space of seven breaths. It is a matter of being determined and having the spirit to break through to the other side.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #53 įjungtas: 2012 Rgs 20, 15:20:47 pm »
man rods, šitas bičas yra tiesiog vreslingistas japoniškas, o čia- jo reklaminis filmukas. Bet galiu ir klyst. Nelabai gaudausi šitoj dramos srity.
Carlos Castaneda

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #54 įjungtas: 2012 Rgs 20, 15:54:16 pm »
Aš tai asmeniškai wing tsune prisibandžiau, nors man atrodė, kad rimtai stengiausi nieko nesigavo iš to, tai užtat pas jus dar rimčiau noriu stengtis, tik ta nelemta baimė ir galvos svaigimas trukdo. :banging:
Manyčiau čia taip treneris išbando naujokų pasiryžimą, parodo kaip atrodo normalios treniruotės ir jei naujokai  išsigąsta ir nebe ateina vadinasi jie neapsisprendę ko nori. Normalu kad kojos dreba, ypač pirmomis treniruotėmis.  O be to pirma treniruotė visada atrodys sunki, tai normalu (atsimenu kai buvau užsukus pas karatekus, ninjas, atsimenu savo pirmą wt treniruotę ir aišku labiausiai sunki pirma NiatNam treniruotė buvo po 2 metų visiško nesportavimo).. Bet aišku jeigu jauti, kad negali daryti tiek kiek kiti, tai darai pagal save. Juk turbūt sensėjus nevaikšto su rimbu ir nemuša tų kurie nespėja arba nepadaro visų atsispaudimų? Tiesiog viskas priklauso nuo tavo požiūrio ir pasiryžimo.
Nieko, išgydysim tave nuo baimės, ir nuo svaigimo, ir nuo vingčiūno   :kikena: Šaunuolė, pirmyn taip ir toliau-prasilauši, išlaisvėsi, išdrąsėsi, gal pavasarį į varžybas paleisiu  :punch: juokauju.

Dėl to naujokų išbandymo, tai esu linkęs bandyt, bet tik tuos, kur su ,,patirtim" ateina, visokie ,,kietekai, raumeniakai"... Jeigu žmogeliukas tikrai turi problemų ir nori jas išspręst, tai treneris jį privalo jį palaipsniuj įvest į grupę, atsargiai, po biškį... O jeigu atvaro su naglu veidu, rankytės ant krūtinės sukryžiuotos, tipo gatvinė patirtis, nosisi užriesta, maždaug, viską geriau žinau- tai pirmyn į sparingą. Pilnu kontaktu. Visos nesąmonės išgaruoja tuoj pat. Tie kur pasilieka, tai perauklėjimo procesas yra gan greitas. Tie kur išeina- na, ir ačiū Dievui.
Carlos Castaneda

« Atsakyti #54 įjungtas: 2012 Rgs 20, 15:54:16 pm »

Azzoti

• Svečias
« Atsakyti #55 įjungtas: 2012 Rgs 20, 19:24:28 pm »
Sveiki, o gal galėtumėt pagelbėti ir man :)?

Norėčiau pradėt užsiiminėt kokiu įdomesniu sportu, kuris galėtų pagelbėt ir savigynoj. Apsižiūrėjau Kaune, bet kai esu absoliučiai žalia, net nežinau kur kreiptis.
Nenoriu siekt sportinių aukštumų, bet kadangi esu/buvau kaip ir ale sportininkė (raitelė, nors dabar tai lieka tik savo malonumui dėl univero), tai man įdomu pabandyt ką nors dar bent karčiuką per savaitę.
Brolis agituoja, kad eičiau į Muay Thai, bet norėčiau pasiklausinėt, ką nabagei pasiūlytumėt Jūs :).
Dėkui už atsakymus ;)

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #56 įjungtas: 2012 Rgs 20, 21:14:19 pm »
Sveiki, o gal galėtumėt pagelbėti ir man :)?

Norėčiau pradėt užsiiminėt kokiu įdomesniu sportu, kuris galėtų pagelbėt ir savigynoj. Apsižiūrėjau Kaune, bet kai esu absoliučiai žalia, net nežinau kur kreiptis.
Nenoriu siekt sportinių aukštumų, bet kadangi esu/buvau kaip ir ale sportininkė (raitelė, nors dabar tai lieka tik savo malonumui dėl univero), tai man įdomu pabandyt ką nors dar bent karčiuką per savaitę.
Brolis agituoja, kad eičiau į Muay Thai, bet norėčiau pasiklausinėt, ką nabagei pasiūlytumėt Jūs :).
Dėkui už atsakymus ;)
Aš tai patarčiau taip; susirandi visus Kaune esančius skirtingų kovos menų klubus ir nueini pabandyti. Pirmoji treniruote daugumoje vietų būna nemokama. Tau tada bus kurkas lengviau apsispręsti. Visi čia forume esantys kažkada buvo žali, bet ėjo ieškojo ir rado. Nei vienas negimė su kimono ir juodu diržu  :D Deja mes negalim išburti ar apskaičiuoti kas tau tiktų. Bet tikrai atsiras norinčių patarti konkrečiais klausimais kai pasirinksi kažką konkretaus.  O savigynoje turbūt bet kuris kovos menas ar sportas šiek tiek galėtų padėti, juk merginai svarbiausia nepasimesti išbalansuoti/sutrikdyti užpuoliką ir pabėgti. Bet dar kartą sakau tik šiek tiek nes tai labai priklauso nuo tavo požiūrio į treniruotes, nuo tavo psichologijos ir t.t Lankiau aš 4 metus kungfu kur buvo teigiama, kad jie gali išmokyti apsiginti merginą nuo bet kokio ambalo, išmokau daugybe visokių judesių lyg ir reakciją neblogą turėjau, bet kai reikėjo iš  tikro apsiginti  sustingau ir nieko negalėjau padaryti. Nes neišmokau svarbiausio dalyko nugalėti baimės..... Už tai patarčiau eiti ten kur moko pritaikyti judesius tai yra ten kur vyksta normalūs sparingai. Jei sakys pas mus "mirtinos technikos, labai pavojingos gyvybei už tai pas mus nėra nei varžybų nei laisvų kovų" patarčiau ten neiti jei nori bent jau baimės atsikratyti. Aišku jeigu nori šiaip pasportuoti be jokių traumų, atsipalaidavusi išmokti gražių judesiukų tai jau kitas reikalas. 

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #57 įjungtas: 2012 Rgs 21, 09:53:40 am »
...
Lankiau aš 4 metus kungfu kur buvo teigiama, kad jie gali išmokyti apsiginti merginą nuo bet kokio ambalo, išmokau daugybe visokių judesių lyg ir reakciją neblogą turėjau, bet kai reikėjo iš  tikro apsiginti  sustingau ir nieko negalėjau padaryti. Nes neišmokau svarbiausio dalyko nugalėti baimės..... Už tai patarčiau eiti ten kur moko pritaikyti judesius tai yra ten kur vyksta normalūs sparingai. Jei sakys pas mus "mirtinos technikos, labai pavojingos gyvybei už tai pas mus nėra nei varžybų nei laisvų kovų" patarčiau ten neiti jei nori bent jau baimės atsikratyti. Aišku jeigu nori šiaip pasportuoti be jokių traumų, atsipalaidavusi išmokti gražių judesiukų tai jau kitas reikalas.

Bet juk niekas nedraudė dažniau pas Smauglį užsukt...

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #58 įjungtas: 2012 Rgs 21, 22:35:43 pm »
Bet juk niekas nedraudė dažniau pas Smauglį užsukt...
Aš per vėlai susigriebiau. Matai kai jau mane WT meistre norėjo daryti, tada nuėjau pas Smauglį . Ir man buvo šokas kad visai nieko negaliu padaryti su savo tuo WT...O gi ten "mirtinos technikos visus gali įveikti". Sudepresavau ir viskas tuo pasibaigė, jei nuo pat pradžių būčiau kažkur papildomai vaikščiojusi, būčiau realistiškiau žiūrėjusi ir galbūt net kažką naudingo iš WT pasiemusi.
Dabar kadangi labai pritrūko sporto nusprendžiau eiti į Niatnam, esu pasiryžusi pagaliau nugalėt savo baimę, jei pavyks jos nugalėti bent pusę būsiu labai laiminga ir tai kur kas realistiškesnis tikslas nei išmokti nuo bet ko apsiginti ar sugebėti visiem duoti į kaulus(ką aš tikėjausi pasiekti lankydama wt, bei fantazavau prisižiūrėjusi filmų apie NgMui).

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #59 įjungtas: 2012 Rgs 22, 02:10:37 am »
Nugalėjai depresiją, grižai į kovotojo kelią - viskas liuks! Sėkmės! :clap:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Atsakyti #59 įjungtas: 2012 Rgs 22, 02:10:37 am »