Pagrindines diskusijos > Treniruotės
CrossFit
Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiCrossfit'o ideja is pradziu,geras fiz. pasirengimas.Skirtas gaisrininkams,kariuomenei policijai. Su sportu neturintis nieko bendro. Treniruojami 5 "elementai":1. Sprogstama jega-sunkiosios atletikos ir "lifto" pratimai.2. Jegos istverme-ivairios intervalines ir "rato" programos,pratimai su "girom".3.Lankstumas-tempimo pratimai,pratimai didelem amplitudem4.Balansas,vikrumas-gimnastikos elementai.5.Kardio istverme-begimas,plaukimas,irklavimas...
Programos sudaromos pagal poreikius,derinant situos elementus.
Dabar yra daug crossfito atmainu :chmm:. Yra daroma savarankiska sporto shaka :oho:
Kiekvienam savo.Mano nuomuone,crossfit'as geras instrumentas pasiekti uzsibresto tikslo.Bet intrumentas del instrumento..?
--- Baigti citatą ---
Nu va, kol rinkau info jau ir surašyta visa esmė.
O "instrumentas dėl instrumento" nelabai turėtų stebint, nes ir kovos menai atsirado ne dėl varžybų, o kad išgyvent, bet ilgainiui viskas išsisuko taip kaip yra.
Ir taip, tikslo turėjimas ir krypties laikymas yra visa ko stuburas. Taip ir krosfitas yra super įrankis pvz. (mano luomui) pasirengt išgyvent mūšio lauke. Arba turėt sveikatos narve, arba išnešt vargša padegėlį iš niolikto aukšto arba dar kažką.
Grįžtant prie temos, man sistema žiauriai lipo, mano kolegom taip pat (kur jie būtų dėjęsi ;) ). Ypač todėl, kad yra itin dinamiška ir kiekvieną dieną gali tik numanyt, kas bus (jei žinai sistemą iš straipsnio, kurį įdėjau prieš tai), bet nežinai tiksliai. Kitaip tariant 100% vaistas nuo monotonijos BFR srityje. Mane tai labiausiai ir veža.
Smauglys:
Registruotis arba PrisijungtiNu va, kol rinkau info jau ir surašyta visa esmė.
O "instrumentas dėl instrumento" nelabai turėtų stebint, nes ir kovos menai atsirado ne dėl varžybų, o kad išgyvent, bet ilgainiui viskas išsisuko taip kaip yra.
Ir taip, tikslo turėjimas ir krypties laikymas yra visa ko stuburas. Taip ir krosfitas yra super įrankis pvz. (mano luomui) pasirengt išgyvent mūšio lauke. Arba turėt sveikatos narve, arba išnešt vargša padegėlį iš niolikto aukšto arba dar kažką.
Grįžtant prie temos, man sistema žiauriai lipo, mano kolegom taip pat (kur jie būtų dėjęsi ;) ). Ypač todėl, kad yra itin dinamiška ir kiekvieną dieną gali tik numanyt, kas bus (jei žinai sistemą iš straipsnio, kurį įdėjau prieš tai), bet nežinai tiksliai. Kitaip tariant 100% vaistas nuo monotonijos BFR srityje. Mane tai labiausiai ir veža.
--- Baigti citatą ---
Visas sistemos arkliukas - psichologija, o tiksliau medziagos pateikimo budas. Cia kaip serialas, ipranti, ziuri ir lauki kitos serijos. O pratimuose man nieko naujo nebuvo.
Saxum:
Pratimų sąrašas - Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Kaži ko naujo pratimuose ir nesugalvosi, gal kai kurių pratimų modifikacijos įdomios, tarkim Sumo Deadlift (Тяга сумо до подбородка).
Tokiam kultūrizme jau senų senovėje baziniai pratimai sugalvoti, bet vis naujas metodikas sugalvoja kaip siekti rezultatų ir kai kurios jų pasiteisina. Bet taip pat ir senovine Džo Veiderio sistema galima sėkmingai treniruotis. Čia tas pats. Galima CrossFit praktikuoti, galima kitą paimti, arba galima savo sugalvot sistemą.
Rimbas:
Registruotis arba PrisijungtiVisas sistemos arkliukas - psichologija, o tiksliau medziagos pateikimo budas. Cia kaip serialas, ipranti, ziuri ir lauki kitos serijos. O pratimuose man nieko naujo nebuvo.
--- Baigti citatą ---
Tiesa dėl pratimų. Ir geras sulyginimas su serialu :yes:
Panašu, kad dauguma dviračių jau išrasta, tik kaip Saxum minėjo yra pratimų modifikacijos. Vakar dienos workuot'e kaip tik Sumo Deadlift'ai ir buvo tarp kitų skanėstų. Patiko visai, nors ir jaučiausi išniekintas visokiais būdais po visko :iklimpo:
Šiandien reikės 100 kartų 43 kg iškelt. Laikui.
pitbull:):
Esme ne pratimai,o pati metodika.Pratimai kaip tik senoviniai.Pvz.: turkiskas spaudimas,ivairus shvungai.
Po saule nieko naujo,gal tik farmakologija piktesne :kikena:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją