O koks tikslas viso šito darymo? Nes jei aktyviai nesportuojant pulti dėl įdomumo taip daryti, tai tiesus kelias susigadinti širdį 
Tai Crossfitas nėra aktyvus sportas, taip reikia suprasti? Aš po kai kurių crossfito treniruočių labiau pavargstu, nei nuo imtynių (ne nuo visų pratimų, bet pvz. Minotauras). Nors trukmė 6 kartus trumpesnė. Suprantama, jei žmogus nesportavęs puls daryti, prie gero neprives, garantuotai traumą gaus.
O šiaip, crossfitas, mano galva, yra itin gera fizinio parengimo metodika (tai šiek tiek skiriasi nuo burliokinės ratų sistemos, nereikia sutapatinti).
Ta video imeciau, nes cia liaudis apie burpiu technika diskutavo, tai imeciau kad pailiustruot kokia technika mane mokino dayt burpius.
O Jusu klausimas turbut buvo del istorijos pradzioj, apie 100 burpee chalange?
ta dalyka vienas is sales kolegu pasiule pas mus igyvendint ir uzduotis skamba taip :
Nuo vasario 1 dienos padaryti 100 dienu burpees, kasdien pridedant po viena burpee ir taip iki 100 per diena. Jei kuria diena nepadarai tai sekancia diena padarai praejusios ir einamosios skaiciu. Daroma per visa diena, kada tik nori ir nebutina visus iskarto. I ta skaiciu neisiskaito per treniruote daromi pakartojimai.
tiesiog papildomas chalange sau....
Nuo 100 iki 200 burpių, taip supratau?