Pagrindines diskusijos > Treniruotės

CrossFit

<< < (4/68) > >>

pitbull:):
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiApsieisim be jų.
Beje, iš kur tas po ironija paslėptas negatyvizmas?

--- Baigti citatą ---
Jis pavydi,irgi nori "maikes" ir apirankes  :friends:

Smauglys:
Tiesiog pamačiau tą su kūju ir pagalvojau, kad ne ten daužo.. :angel:

arimanas:
kai vaikiuks buvau, tai labai daug sportavau- gal 7 treniruotes į savaitę,buvau visiškas fanatikas. ir būdavo labai lieva, kai nuvažiuodavau pas močiutę į kaimą, o ten visi bendraamžiai- kačiokai. Nuo ūkio darbų, tokie galvijai su sprandais. Tai tėvas ir sakydavo: eik geriau malkų skaldyt- rezultatas tas pats, naudos papildomos yr ir mokėt už treniruotes nereikia. Kildavo daug minčių.  :kikena:

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTiesiog pamačiau tą su kūju ir pagalvojau, kad ne ten daužo.. :angel:

--- Baigti citatą ---
Gal ką painioju, bet rodos mačiau, kaip MMA atstovai mojuoja tais kūjais. Ir pastarųjų metų kino filmuose tą demonstravo.
O bendrai paėmus, tai kuo neįprastesnė veikla, tuo geriau, bile kad traumų nebūtų (ypač kokiam miesčioniui su kirviu kaime  :kikena: )

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGal ką painioju, bet rodos mačiau, kaip MMA atstovai mojuoja tais kūjais. Ir pastarųjų metų kino filmuose tą demonstravo.
O bendrai paėmus, tai kuo neįprastesnė veikla, tuo geriau, bile kad traumų nebūtų (ypač kokiam miesčioniui su kirviu kaime  :kikena: )

--- Baigti citatą ---
man atvirkščiai buvo- skaldau aš tas malkas, kaip jau ten moku, atvaro toks aborigenas, matyt kaukuolinio pririjęs, sako, nemoki tu kapot, duok, parodysiu. Atėmė iš manęs kirvį, pasidėjo tą malką ant kaladės ir nusišniojo gabalą nykščio  :kikena:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją