Visa kita > Skelbimai

Perku mentovskas pirstines (be pirstu, su pakietinimais)

<< < (3/4) > >>

Kenkejas:
Kaip minejau, ryt eisiu i sporto prekiu parduotuve savam mieste paziuret ar galima tokias uzsisakyti. Bet gal butu galima susitart (jeigu Alytuje tokiu neuzsakineje) su Vilnieciu, kad kaip nors, kas arti gyvena tos JIVOS ir galetu nufotkinti tas pirstines (kaina irgi domintu) ir jeigu tiktu nupirktu, o as pinigus atiduociau, zinoma ir uz visa kita nelikciau skolingas :rolleyes: Zinoma laukiu rytojaus, kad ir pasiskambint butu galima :)

stripulis:
Kenkėjau, jei nuoširdžiai - aš tavęs visiškai nesuprantu. Nuo Alytaus iki Vilniaus atstumas tiesiog juokingas. Autobusai važinėja. Tiek į vieną pusę, tiek į kitą. Sėdai, nuvažiavai. Pasiėmei žemėlapį. Susiradai tą Jivą. Žmonių galiausiai paklausei, kaip rasti vieną ar kitą gatvę - ne žvėrys, į snukį negausi, pasakys tau ramiausiai. Nuėjai. Pasimatavai, pažiūrėjai, ar tinka. Jei tinka - nusipirkai. Galbūt dar pasivaikščiojai po Vilnių - kultūrinė programa, vsio takoje. Sėdai į autobusą, parvažiavai namo. Negi po kelmais būdamas tokio amžiaus realiai bijai vienas nuvažiuoti į netoli esantį miestą? Nes man būtent taip ir atrodo.
O kas dėl to, kad kažkas pirktų tau pirštines. Aš nepirkčiau. Tavęs nepažįstu. Gal tu išsikalinėji, nusipirksiu aš pirštines ir ką man su jom daryt? Toliau - jei negali atvažiuot į Vilnių nusipirkt jų, tai ką, aš nupirkusi turėčiau dar tau jas į Alytų vežt? Nenusikalbinėk... Ar tu čia žinutes tokiu keistu būdu renkiesi?

Kenkejas:
Ir kam cia uzkliuvo postas, kad reikejo istrinti :D ?

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIr kam cia uzkliuvo postas, kad reikejo istrinti :D ?

--- Baigti citatą ---
Man... Ir ne vienas... Kol kas - tiesiog istryniau tai, kas susije su tema tik tiek, kiek "Vai kaip viskas blogai, as is Alytaus...."

Lonsas:
o iki kauno speju dar arciau nei iki vln. MMA pirstiniu rast ir cia galima. Aisku nebus identiskos tokiom kokias nufotkinai. bet pirstines kaip pirstines, darbui tinka. tik paieskot reik. kai ISTIKRUJU prireiks tai ir iki lenkijos davaziuosi, ten nusipirksi, o jei tik seip zabova, tai pakentek dar. kai tikrai noresi, tai gal ir gida forume susirasi, kad greiciau rastum pirkt :)

o internete pagal tavo sistema tai niekas neparduos taip. del tos pat priezasties del ko ir stripulis tau nepirktu ir as nepirkciau. per mazai pasitikejimo :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją