Sportas > Smūginis sportas

Evaldas Petrauskas Londono olimpiadoje

<< < (3/4) > >>

Kristupaaasss:
Respektas Petrauskui! Graži kova.  Maladiec!

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiRespektas Petrauskui! Graži kova.  Maladiec!

--- Baigti citatą ---

Gražiai pasakei.. :(
Aš tai būčiau apmovęs korėjietį sijonu ir paleidęs lakstyt nuo lietuvio po ringą - vis smagesnė atrakcija būt buvus. "Nu pagauk, nu pagauk"..
Aš išmanau, kad ilgarankis gal pritaškavo daugiau, bet bliambliam - kova buvo beveik į vieną korpusą - ........... (čia kad nediskriminuot).. :)

Kristupaaasss:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGražiai pasakei.. :(
Aš tai būčiau apmovęs korėjietį sijonu ir paleidęs lakstyt nuo lietuvio po ringą - vis smagesnė atrakcija būt buvus. "Nu pagauk, nu pagauk"..
Aš išmanau, kad ilgarankis gal pritaškavo daugiau, bet bliambliam - kova buvo beveik į vieną korpusą - ........... (čia kad nediskriminuot).. :)

--- Baigti citatą ---

delfi.lt/sportas/article.php?id=59297355

Chaotic:
Mano manymu tų šalmų nereikėtų, nes dabar per šalmą ir pirštines norint išjungt žmogų reiktų turbūt labai stipraus smūgio. Kai teisėjai yra priešininko pusėje vienintelis būdas turbūt laimėt yra Knock Outas

Kristupaaasss:
Atjungimas yra smegenų sukrėtimas. Padidėtų traumingumas, boksioriukai greičiau į pensiją išeitų. Ir tai kad jis turėjo laikyt numesta svorį jėgos neprideda.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją