0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Arimanai- o kodel Baso nuomone butinai man turi buti 100proc. teisinga? Jis mano vienaip, as kitaip...Daug skaiciau, net straipsniukas apie Brucee mano buvo is daug daug skaitiniu ir t.t. Nieko super ten nebuvo.Kaip sake vienas zurnalistas- Meistrai tokia mirtimi nemirsta. O t.y. prisipumpave meslo. Ir niekam tai -ne paslaptis, nes net Chuk ta yra viename interviu sakes...O meslas- ne anabolikai, o kitas sudas, kuris rukomas ir kitaip naudojamas. O kas yra meistras, tai vienareiksmiskai- samprata labai plati....Cia kaip kuryba- as ziuriu i Mone "Sauksma" ir galvoju- uz ka tokia kaina? O jis brangiausias paveikslas...Man Ciurlionis graziau...
O tai kokio b...., atsiprašant, apie tai reikia kalbą užvest????????????
O tamsta pamąstyk laisvalaikiu
Kai buvau jaunesnis (tavo amžiaus ir pan.), apie tai dar mąsčiau Dabar nebeįdomu ir, kita vertus, iš karto matosi vos pažvelgus kas yra meistras, o kas ne
Tai belieka pernešti dalį žinučių į naujai sukurtą temą – "Kas yra meistras?". Ar sakote prasta mintis? Papizdielinti gi visi nori, kiek galima bazaruose nesąmones šnekėt O čia išnarstysim meistrus per visus galus
Bet pizdielinsim ten tik apie meistrus ir meistriškumą
Arimanai vaziuoji i KK saskrydi?
Negaliu. Pažadėjau kitur važiuot.
o prie ko cia tas ciurlionis ir ka jis turi bendro su sia tema? ,o Brius lee tai buvo meistras. jis ne seip aktioras buvo, jis ir treneravosi labai dauk.