Oi, profanas jis nebuvo, bet iki Meistro jam buvo toli...Laiku uzsuko marketinga "kungfu" pavadinimu ir viskas. Tokio meistriskumo kovotoju-man net sunku Brucee vadint kovotoju- Kinijoje tukstanciai...Geresniu-dar tiek pat , jei ne daugiau...
Na, iki meistro čia daugeliui toli, o vat kiek apie jį rodė atsiliepimų įvairių žmonių, tiek susijusių, tiek nesusuijusių su kovos menais, susidarė visai neblogas įspūdis. Judėjo jis tikrai greitai, buvo puikios fizinės formos ir muštis mėgo. Turėjo jis tą patirtį. Ti nereik matuot visko K1, MMA kriterijais, nes dingsta visa romantika ir pasidaro neįdomu. Man patinka jo filosofija ( ne visos, bet kaikurios mintys), o filosofija irgi yra kovos menao dalis. Tarpkitko, filosofijoj jis tikrai pasikaustęs buvo.
O dėl marketingo, tai kas jo šiais laikais nevaro? Stipriausias Karate Kiokušin? Kiečiausias Karpis Kačerginas? Aktorius Badiukas? Mirtinas vingčiūnas? Šitą nuodėmę visi turi, bet tai ar tada nurašom juos? Meistrų aš išvis asmeniškai nepažystu, vieną, tiesa, mačiau iš arti ir tikrai niekas man neturėjo įrodinėt, kad jis meistras

O Briusliakas yra ikona netik dėl marketingo. Kaip ir Rosiejos žvaigždė Kačerginas. Bet jau nugrybavom nuo temos.