Pagrindines diskusijos > Savigyna
Užpuolė Anglijoje
Asia:
Neįtikinai, kad va taip jau ramiai ir išgąsdinai tuos, kurie rovėsi...
Plius voliotis ant žemės ir nebūt apspardytas - man taip nėra buvę gyvenime. Jei tik nugriūni - prisirenki baudinių iš kojų.
Nežinau - skamba keistai, bet kita vertus - kas ten gali žinot - gal taip ir buvo. O gal jie tik norėjo pasišaipyt, o ne tikrai tave apiplėšt..
wensmister:
Net nesakau kad norėjo apiplėšti, tiesiog pavaidint norėjo, nes nei iš šio nei iš to apipilt vandeniu ir galvon duoti ir keistas dalykas. Nelikau apspardytas dėl to jog sureagavau kai tik šokt norėjo kiti. O manau išgasdinau lengvai dėl to jog jie nesitikėjo priešinimosi, o kai aš be didelių pastangų vieną paguldžiau tai tikriausia ir kiti nenorėjo rautis.
baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti ir grupelė banditų(Bent po 18-22 metus) užsirovė: vienas paėmė už striukės ir sako tipo kas čia? Atsisuko butelį vandens apipylė striukę ir paleido vieną kablį į galvą(Žiauriai slabakas buvo net nepajutau smūgio(ir dar biškį spėjau nublokuoti tai slystantis smūgis gavosi)
--- Baigti citatą ---
nu man ta vieta patiko :angel: terminas "banditai" nelabai vietoje pavartotas, bet kadangi kiekvienas skirtingiems žodžiams suteikia savitą prasmę, tegul lieka. :-)
wensmister:
Marozai kitaip sakant :)
Pas mus mieste treninginiu beveik nėra, o tie kaip tik pasitaikė :D Tai va iškart pavaidint norėjo :icon_bat:
wensmister:
Svarbiausia dar tik 2 savaites uk būnu, kaip reikės dar 3 mėnesius išgyvent.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją