Pagrindines diskusijos > Savigyna
Užpuolė Anglijoje
estras2000:
vaiksciok gatvei su kimono ir juodu dirzu , o jei kas prisiknis sakyk russian mafia wana problems?
baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtivaiksciok gatvei su kimono ir juodu dirzu , o jei kas prisiknis sakyk russian mafia wana problems?
--- Baigti citatą ---
gerai, kad prsijungiau :luztu: :luztu: :luztu: :luztu: :luztu: :luztu: :luztu: nežinau kodėl, bet prajuokinai :luztu: :luztu: :luztu: :luztu: :luztu:
estras2000, tu ir toliau taip varyk, Berserką su laiku ir su tokiais bajeriais pralenksi :angel:
p.s. ir dabar dar žvengas ima. :luztu:
coffeedrinker:
Registruotis arba PrisijungtiNuvykau vasarai padirbėti į angliją(man 16 metų).
Einu šiandien namo ir dviratį tempiu su savim, ir grupelė maroziukų(Bent po 18 metų) užsirovė: vienas paėmė už striukės ir sako tipo kas čia? Atsisuko butelį vandens apipylė striukę ir paleido vieną kablį į galvą(Žiauriai slabakas buvo net nepajutau smūgio(ir dar biškį spėjau nublokuoti tai slystantis smūgis gavosi), pasigavau tą lopą pi*** per kojas kiek jėgų turėjau, nugriuvo ir smaugimą pradėjau daryti(nė pats nežinau kaip ant žemės atsidūriau, tikriausi kiti pacukai pargriovė mane). Pribėgo kiti snargliai ir sako paleisk tipo pi*iu į galvą, vienas dar šoko ant manęs, staigiai sureagavau ir nusiridenau kamuoliuku nuo jo ir atsistojau. Nu ir prasidėjo jų žodžiai: you mother***er ir kiti.. :barnis: Sakau nu gerai pom ateik dar.. Nu ir pagėgo.. ( Tas kur pats pirmas rovėsi šlubuodamas )
Dabar galvoju tikrai treniruotės neveltui buvo.
Na ir tradiciškai patarimų prašysiu, kas jei vėl sutikčiau tuos pačius ar panašius :D
--- Baigti citatą ---
maladiec! :ruko:
denis:
Registruotis arba PrisijungtiNuvykau vasarai padirbėti į angliją(man 16 metų).
Einu šiandien namo ir dviratį tempiu su savim, ir grupelė maroziukų(Bent po 18 metų) užsirovė: vienas paėmė už striukės ir sako tipo kas čia? Atsisuko butelį vandens apipylė striukę ir paleido vieną kablį į galvą(Žiauriai slabakas buvo net nepajutau smūgio(ir dar biškį spėjau nublokuoti tai slystantis smūgis gavosi), pasigavau tą lopą pi*** per kojas kiek jėgų turėjau, nugriuvo ir smaugimą pradėjau daryti(nė pats nežinau kaip ant žemės atsidūriau, tikriausi kiti pacukai pargriovė mane). Pribėgo kiti snargliai ir sako paleisk tipo pi*iu į galvą, vienas dar šoko ant manęs, staigiai sureagavau ir nusiridenau kamuoliuku nuo jo ir atsistojau. Nu ir prasidėjo jų žodžiai: you mother***er ir kiti.. :barnis: Sakau nu gerai pom ateik dar.. Nu ir pagėgo.. ( Tas kur pats pirmas rovėsi šlubuodamas )
Dabar galvoju tikrai treniruotės neveltui buvo.
Na ir tradiciškai patarimų prašysiu, kas jei vėl sutikčiau tuos pačius ar panašius :D
--- Baigti citatą ---
O kam tau patarimai, kai vel sutiksi ir gausi i snuki tada ir prasysi patarimu :D o pa kolkas kaip rusai sako "pobeditelj ne sudiat" :)
Rimbas:
Registruotis arba Prisijungti.........
--- Baigti citatą ---
Visu pirma tai saunuolis.
Pamenu is vaikystes dar toki atveji. Mano dedzius toks agresyvokas visada buvo, imkim "karsto budbo" (cia matyt paveldima), ir kazkaip susiplieke kaimo sokiuose su keliais pacanais. Dave ten jiem i kaulus, gavo is peilio i peti ir tuom viskas pasibaige. Bet veliau (gal ir iki siol, maza ka) kai bet kuri is ju sutikdavo tai jungdavo be perspejimo kiekviena karta. Tai anie iki siol (o seni krienai jau 50+) pereina i kita gatv4s puse.
Tai va, pasakele visa tam, kad apsvarstytum ir toki varianta: sutinki "draugeli" kuri nors - lupi i makaule ir baigtos kalbos.
Taip taip, jei cia pulsit kritikuot, kad gaus po tokiu patarimu peiliu i sona, tai apie tai pagalvojau, ir del to ir sakau, kad cia tik mintis ir istorine patirtis (kuri ant chroniu veike)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją