Pagrindines diskusijos > Savigyna

Užpuolė Anglijoje

(1/6) > >>

wensmister:
Nuvykau vasarai padirbėti į angliją(man 16 metų).
Einu šiandien namo ir dviratį tempiu su savim, ir grupelė maroziukų(Bent po 18 metų) užsirovė: vienas paėmė už striukės ir sako tipo kas čia? Atsisuko butelį vandens apipylė striukę ir paleido vieną kablį į galvą(Žiauriai slabakas buvo net nepajutau smūgio(ir dar biškį spėjau nublokuoti tai slystantis smūgis gavosi), pasigavau tą lopą pi*** per kojas kiek jėgų turėjau, nugriuvo ir smaugimą pradėjau daryti(nė pats nežinau kaip ant žemės atsidūriau, tikriausi kiti pacukai pargriovė mane). Pribėgo kiti snargliai ir sako paleisk tipo pi*iu į galvą, vienas dar šoko ant manęs, staigiai sureagavau ir nusiridenau kamuoliuku nuo jo ir atsistojau. Nu ir prasidėjo jų žodžiai: you mother***er ir kiti..  :barnis: Sakau nu gerai pom ateik dar.. Nu ir pagėgo.. ( Tas kur pats pirmas rovėsi šlubuodamas )

Dabar galvoju tikrai treniruotės neveltui buvo.

Na ir tradiciškai patarimų prašysiu, kas jei vėl sutikčiau tuos pačius ar panašius :D

Chuliganas:
Maladiec, cia labai drasus ar seip durnas 1 vs kazkiek smaugimus visokius parteryje daryt?  :oho: Pasiseke, kad lopai papuole. :bandit:

estras2000:
apiplesimai judrioje gatveje  :chmm:

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiapiplesimai judrioje gatveje  :chmm:

--- Baigti citatą ---
Geležinio vilko gatvė irgi judri...

O šiaip tai irgi manau, kad arba lochai, arba tamsta įspūdingo stoto esi ir pacukai (18-22 metai  :chmm: ) per vėlai suprato situacijos rimtumą...

wensmister:
Jeigu būčiau matęs jog per stiprūs priešininkai, būčiau nekreipęs dėmesio į tą aplietą striukę ir smūgį barzdon. Šiaip kai jį parverčiau nė pats neatsimenu kaip atsidūriau ant žemės, tikriausia kažkas iš kitų pacanų pargriovė, nu o ką aš tokioj situacijoj darau biškį kaklą palaužai ir apsišika angliški forsai. Dėl drąsumo, tai tiesiog praradau sveiką protą tiesiog kai gavau pirmą smūgį, kas galvoj dėjosi tai ne kiek priešininkų o tą pagrindinį nukalt.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją