AutoriusTema: Krav Maga  (Skaityti 46533 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs J.

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 104
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Krav Maga
« Atsakyti #105 įjungtas: 2012 Kov 23, 13:57:46 pm »
jaigu norit must i kiausus,ir ismokt kovos mena kur daugiau smugiojama ir ciupinejama ten,aikit krav magon.
parterio nera.

Atsijungęs Dabbler

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2008
  • Žinutės: 24
  • Amžius: 48
  • Vieta: Utena

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #106 įjungtas: 2012 Kov 23, 18:24:41 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Gali užmest akį Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti . Šiokia tokia surinkta ir apibendrinta informacija apie Krav Maga federacijas ir kas akcentuojama mokyme. Paviršutiniškai, bet šį bei tą atsirinkti galima. Tame pačiame puslapyje yra informacijos ir apie kai kuriuos instruktorius.
Dėkui, stampas, būvau ten užklydęs, bet norėjau išgirst vietinių "senų vilkų" nuomonę. Žinau, kad nedaug kas užsiima Krav Maga Lietuvoj (matyt taip saugodami mažėjantį tautos gimstamumą  :-) , bet aš, šiuo metu, išvykęs - man galima  :-)).
Esmė ta, kad (labai nesiplečiant) šiuo metu, šioj vietoj man prieinamiausias vienas iš Eyal Yanilov (KMG) McDojo filialas ir kai kurios per treniruotes siūlomos technikos neatrodo labai veiksmingos :(, tai norėjosi šiek tiek patikimos informacijos "iš šalies", kadangi prieš tai Krav Maga teko "studijuoti" tik kompo ekrane.   
« Paskutinis taisymas: 2012 Kov 23, 18:28:20 pm nuo Dabbler »

stampas

• Svečias
« Atsakyti #107 įjungtas: 2012 Kov 26, 12:20:35 pm »
Manau ieškok klubo, kuriame kažkiek galėtum pasisparinguot. Lietuvoj IPP Krav Maga atsovai yra. Ten ta laisva kova propaguojama, bet daugiau pritaikoma situacijoms, kai kelių žmonių spardomas turi ant nugaros pašliaužiot ir bandyt atsistot, ar prie sienos lupamas apsigint. Šiaip patinka, bet minusas, kad nėra sparingu elementariais smugiais apsikeist ir sužinot ką reiškia gaut smūgį į galvą. Su tai kas sparinguojasi patirtis mano tokia, kad  lyg ir kažkas veikia sparinge, bet problema ta, kad darydamas smūgį aš jį stabdžiau prieš nosį priešininkui, nors lyg ir žinojau, kad reikia normaliai smūgiuot. Ir kada gavau smūgį galvon su mma pirštine, tas reikalas pirmus kartus išmušė iš vėžių. Esu ir davęs, ir gerai gavęs pats per baliuškas, bet čia taip op į nosį, dar treniruotėj. Iš savo pusės pasakysiu, kad tikėjausi gavęs smugį iškart reaguot, bet to nebuvo..:D  Bet po kelių tokių treniruočių prie viso šito reikalo apsipratau ir su smūgiais tvarkausi. Tokie atradimai manęs nepaskatino nelankyt Krav Maga, tiesiog teko prijungt dar papildomą treniruotę kitur. Bet kokiu atveju dėl sparingų čia tik mano patirtis ir nuomonė į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis klubą, nes kiek domėjausi, tai nemažai yra teigiančių, kad Krav Maga sparingų nepripažįsta. Gal ten į kiaušinius ir nepaspardysi, bet paragaut ką reiškia iš tikro gauti ir pačiam pasmūgiuot yra būtina, nes realioj situacijoj po pirmo smūgio gali visa Krav Maga ir pasibaigt.
« Paskutinis taisymas: 2012 Kov 26, 12:42:28 pm nuo stampas »

Atsijungęs Dabbler

• 9 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #108 įjungtas: 2012 Kov 26, 14:51:36 pm »
Dėl sparingų nebuvimo sutinku visu 120% - jie būtini. Reikia pakovot mma ar bent bokso pirštinėm, o Krav Magoj labiau pasižaidimas "drąsūs, stiprūs, vikrūs" :-). Lietuvoj ir man tekdavo mėgautis  :kraujas: šituo dalyku praktiškai kiekvienos treniruotės pabaigoj, tačiau, kaip jau esu minėjęs, ir kas niekam nėra įdomu  :oops:, Krav Maga klubas man, šiuo metu, tinkamiausias - į kitus, po darbo, elementariai nespėju. Tačiau yra ir pliusų - retai kas (ypač tie, kas orientuojasi į varžybines kovas) daro "situacijų modeliavimus". Ir čia tikrai yra ko pasimokyt.
Kitas klausimas kaip sparingus padaryt išnaudojant pilną Krav Maga veiksmų arsenalą :-)
« Paskutinis taisymas: 2012 Kov 26, 17:29:04 pm nuo Dabbler »

stampas

• Svečias
« Atsakyti #109 įjungtas: 2012 Kov 27, 15:25:26 pm »
Dėl to, kad Krav Maga tau tinkamiausias tai aišku :) Aš turėjau omenyje, kad pažiūrėtum klubą, kuriame kartas nuo karto ir pasisparinguoja, nes vieni propaguoja tik veiksmų atidirbimus su partneriu ir smūgius į letenas, kitur šiek tiek laisvai pakovoja, kad bent jau susidaryt kažkokį vazdą. Pilnu arsenalu tikriausiai vargu ar išeitų pakovot :) O tai vaikštai į Eyal Yanilov filialą ar tik buvai pažiūrėt nuėjęs? Kuo tau technikos ten neveiksmingos pasirodė ?(tiesiog įdomu)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #109 įjungtas: 2012 Kov 27, 15:25:26 pm »

Atsijungęs Dabbler

• 9 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #110 įjungtas: 2012 Kov 28, 03:07:10 am »
Dėl klubo, kuriame pasisparinguoja tai sutinku, kad reikia pabandyt - šiandien pasiklausinėjau vietinių, pasirodo yra variantas nueit savaitgaliais - bandysiu žiūrėt kas ir kaip. Vaikštau, instruktorius Lee Douglas. Dėl technikų neveiksmingumo tai pagrinde - peilis, t.y. atrodo lyg būtų tik dūrimas ir vienas dūris. Kitaip sakant "jei robotukas puola"  :-). Yra dar niuansų blokuose ir išsivadavimo technikose, bet nenoriu užsiimt marazmais, kol pats neesu tikras, kad turi būt ne taip, nes gal kažką blogai darau aš. Dėl to ir norėjau rast papildomą patikimą informacijos šaltinį.

Atsijungęs Piratas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2011
  • Žinutės: 133

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #111 įjungtas: 2012 Kov 28, 15:00:43 pm »
Citata
t.y. atrodo lyg būtų tik dūrimas ir vienas dūris. Kitaip sakant "jei robotukas puola"
Pamenu, kai trumpai treniravausi, tai treneris sakydavo: "aš turiu jums pagal programą tai parodyt, bet realybėj taip nebūna." :D

Atsijungęs Andrey

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2013
  • Žinutės: 20

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #112 įjungtas: 2013 Vas 23, 00:18:25 am »
    Laba diena!
mano vardas ira Andrey ash kariomines(2006) ir civilinios(2011) krav maga instriuktorius. ne letuvis bet teip ishejo kad gyvensiu Letuvoj. jegu turite klausimu ape krav maga ir ash galesiu atsilept mums iseis pokalbis.
  p.s. aceprashou uz klaidos.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Šalis: lt
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #113 įjungtas: 2013 Vas 23, 00:34:27 am »
Good one  :kikena:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #114 įjungtas: 2013 Vas 23, 06:35:05 am »
    Laba diena!
mano vardas ira Andrey ash kariomines(2006) ir civilinios(2011) krav maga instriuktorius. ne letuvis bet teip ishejo kad gyvensiu Letuvoj. jegu turite klausimu ape krav maga ir ash galesiu atsilept mums iseis pokalbis.
Gal tada pradėk nuo Krav maga koncepcijos, kuo skiriasi nuo kitų, kuo ypatinga treniruočių metodika.

« Atsakyti #114 įjungtas: 2013 Vas 23, 06:35:05 am »

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Šalis: lt
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #115 įjungtas: 2013 Vas 24, 09:42:46 am »
    Laba diena!
Sveikas, pagaliau forume atsiradai (nu jei tu tas Andrejus)
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #116 įjungtas: 2013 Kov 31, 12:23:14 pm »
Man patyko kaipjis dirba :)

aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Andrey

• 9 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #117 įjungtas: 2013 Bal 11, 10:56:08 am »

man sunku letuvishki rashit, to del atsakisiu teip: kad pradet naudoties Krav maga (jegu instruktorius ne nori uzsidirbt) reikalingas labei mazas leikotarpis (po 3 treniroties zmogui jau atsirado refleksai) ne reike pamirst ka tas ira Israelios sistema(ko pigiou, ko grechou bet puikus rezultatas) dar pliusas logishkumas bazojam tehnika ant zmogous naturali reakcija+psihologishkas treningas ir aishku fitnesas.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #118 įjungtas: 2013 Bal 11, 12:02:39 pm »
Kaip tik nesenai per "Voennaja taina" rodė apie Krav Maga. Tai bazės tokios kaip ir nelabai yra ten. Bo yra leidžiama prie instruktoriaus bazės lipdyti tai, ką jis mano esą naudinga KM. Tai nuo pradinės formos prieš kelis instruktorius KM gali skirtis... P dėl refleksų lygio, jei tas tris treniruotes mušti žmogų, pas jį atsiras gynybiniai refleksai. Bet koviniai refleksai per tris treniruotes  :chmm:
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Andrey

• 9 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #119 įjungtas: 2013 Bal 12, 12:38:19 pm »
per voennaja taina buvo rodita bloga tehnika.
musht tris trenerotes zmogu ne reike)) apskritei pradzioi jus ne venas ne mushs.
ir teip blogausiu atveju po tris treniroties jus galesiet arba pult , arba ginties, priklouso no jusu pareigu, aishku pirma reike tikrint zmogu, ira iveiru testu, keip is apsorboja(gal ne teiseklingas zodis) informaciju ir tik poto pradedam su jo dirbt. civilinui givenimoi to ne daro.

« Atsakyti #119 įjungtas: 2013 Bal 12, 12:38:19 pm »