ikisiu ir as savo trigrasiuka i sia tema-ipusejau skaitant,toliau pradejau pavargt, zodziu, jei kam yra daug klausimu del pacio Kocergino metodiku-perskaitykite jo knyga "Muzhik s toporom nu,tipo senis su kirviu"

turiu tos knygos el.versija,kam reik-permest galiu su programa jai skaityt.
joje rasite laaaabai daug atsakymu i savo klausimus. siek tiek ka pastebejau pirmose 6 puslapiuose sioje diskusijoje:
1. treniruotes-pasak ne vieno tik kocergino-rimtu traumu nebuvo nei vienos, viskas pastatoma taip kad ju isvengti(vienas is pvz-reik zmogui PLIKOMIS rankomis suduot keik imanoma greiciau ir daugiau smugiu-skamba baisiai-bet, zmogus jau buna pavarges, ir stengdamasis tai padaryt vienas smugis "risa" kita-rezulatate tik pliaukst pliaukst.
2. Kurie ateina i treniruotes-niekas ju netalzo nuo pat pirmu minuciu iki samones netekimo, (beje, nepaminejau-visa jo sistema pagrista ir patikrinta kazkokiame uzdarame moksliniame centre,nepamisrstam-jis is tam tikru neciviliniu strukturu)
3. kojos prapjovimas(blauzdos)-tai iprastas reiskinys LAUKO MEDICINOS SEMINARUOSE,skirtuose karo medikams,ir jei nualpsti-tai koks tu nax karo mediks, ka tu galesi man padaryt realaus suzeidimo metu????per kai kuriuos med kursus lietuvoje gileidzioame vienas kitam vaistus i sikna ir i vena. mano asmenine nuomone-tai nera blogis,tas pjuvis,kraujo neteksite ne daugiau nei per nosies kraujavima. beje,kaip ir smaugimas iki BEVEIK tryndec-TIK kvalifikuotas persobnalas tai stebi ir kontroliuoja.
4. kovos su peiliais(tanto dziucu)-manau,irgi ne poats blogiausias varzybu budas(del saugumo-yrareikalavimas tureti kriaukle ir akinius,kas nenori-jo biznis,kaip ir su kapa bokse-nenori-neturek, bet paciam blogiau)
5. kodel tiek daug sportuoja-todel kad programa protingai sustatyta sudaryta,zmogui paciam parodoms jo galimybes
6. del pacio Kocergino-jo zodziai-as rodau tai,ka moku kolkas geriau uz jus,bukite malonus man paklust(manau,tai logiska)
7. "Gatves karate"-jiems patiems tai laaaabai nepatinka,toks pavadinimas
8. (ir kolkas tiek,ka prisiminsiu-veptelsiu) - nereikai pamirst kad kocerginas ne tik karatistas,jis dar saudymo sporto meistras,ir psihologijos mokslini laipsni turi, ir dar daug ka.tikrai nedurnas vyras
p.s. viskas ka pasakiau yra mano asmenine nuomone,siek tiek paremta jo knygos infa. dar karta rekomenduoju perskaityt jo knyga Мужик с топором