laiteriz, bent jau as kaip supratau dainiaus pozicija, tai man rodos, kad jis vaziavo ne ant kociargino kaip kovtojo, o ant tu visu ala "japonizmu". kad sukurta kaip ir sava, netgi daznai vadinama rusiska sistema, taciau pradedant pavadinimu, baigiant lygiais viskas japoniska. ir kad gal tai nekaip kazkam atrodo
pataisyk dainiau jei klystu, as taip suprata tavo minti
laiteri, toks jautrus regavimas i gerb A.Kaciargino kritika tik rodo, kad pas tamsta jau ne siaip sau domejimasis ir mokymasis, o sioks toks net sustabinimas gaunasi. tas yra tiek pat blogai kaip ir "varymas"

taip, tu puikiai mane supratai!!!man jokinga ne tai, ka daro ar jau padare, o tai, kaip jie ta ivardijo-japonu, su danais ir t.t. gerai, kocerginas buvo pas taicus, sportavo, tai ir savo stiliu gal galejo ne karate, o kitaip pavadinti???ir nepykit, cia izvelgiu tik komercine puse...jorga?nuostabus zmogus, profesorius kuriam lenkiuosi iki pat zemes, bet...erelis virs tigro ir sunaus-funakosio technika pries-virs tigro tevo funakosio technika...tai yra shotokan karate mokykla ir niekaip nebesuprantu, ka galima rasti tokio naujo, jog ikurti dar viena stiliu...shotokan,ar jis su kimono, ar be , su pirstinelem, ar be, lieka shotokanu, jei is tikro yra kultivuojamas shotokanas.kas pasakys, kad kyokushin,-apsipyke ir komercine puse nepasidalije japonu meistrai-ikure shinkyokushin...kam?kas ten pasikeite?nieko...tikrai nieko!!!tik dar viena-pelno siekianti organizacija!!!
gerb. laiteriui-tikrai nesupratote mano diskusijos prasmes!mes per daug vagiame tai, kas mums niekada ir nepriklause!tik tiek.tai, kad mes gerai zaidziame krepsini, nereiskia, kad jis pas mus atsirado!mes kasiuko meistrai, pavadinkim net taip, bet krepsinio saknys gludi kitur.ir nesisavinkime to...nors kitos olimpines-musu:)!!!!!
[/quote]