abipuses atakos,tai kai abu kovotojai vienas kita papjauna ir zusta dydvyrio mirtim

tai va, dabar, jau grizes i siltus ir jaukius namus, laizausi zaizdas, tai parasysiu biski apie Latvijos cempionata. tai va, pasirodo ten, kaip ir cia, siaucia epidemija, tai i cempionata vyru grupeje suplauke tik penki karpiai, iskaitant ir mane. mazoka, bet svarbu kokybe ne kiekybe. prasidedant varzyboms kazkaip dideles adrenalino bangos kazkodel mane uzliejo

kazkaip baisu buvo, kad busiu per zemo lygio toms kovoms ir mane per pirma kova isjungs, traumuos ir uzmus

bet prasidejus pirmai kovai pamaciau, kad lyg ir ne visiskas loxas esu

nes pirmaji savo oponenta rusa kazkaip sekmingai pripjoviau trimis akcentuotais ir gana giliais duriais i pilva (butent trimis

vieno is ju teisejas neizvelge, bet tai cia paslaptis, niekam nesakykit). tas siek tiek pakele pasitikejima savimi, issklaide baime 'apsilazalint' ir optimistiskai nuteike. minetajam rusui, kazkaip patrukde mase, nes jis buvo gerokai didesnis uz mane ir beto mano lygio - baltas dirzas

tiesa gavom net tris ispejimus uz abipusias atakas

toliau maloniai prasikovojau su trim spalvotais dirzais latviais. gavau, bet ne i vienus vartus, nes wazaariu pririnkau. praduriau ir smugiu, kuriu teisejo zvitri akis neizvelge, bet visko buna, toks jau sportas. megavausi gana sunkiom ir intensyviom kovom, buvo labai malonu "pasitikrinti". isryskejo ir mano minusai, dabar teks dirbt, kad istaisyt kai kuriuos blogus dalykus: 1 kazkaip isvengt priesininko kontraataku, nes uzsidirbau nemazai ispejimu del abipusiu mirciu. ir 2 stipriau laikyti peili, nes dviejose paskutinese kovose pralaimejau netekes peilio

nors paskutine kova ipatingai megavausi. ji uzsitese gana ilgai, abu "uzsidusinom", gavau viena wazaari, blokavau labai stiprius latvio koju smugius, bandziau tuos koju smugius 'uzkontraatakuoti' peiliu, bet pastarasis (kaip veliau meistras is rusijos man pakomentavo) 'uzlauze' mane ant "fizuchos", nes nors visi tie koju smugiai buvo nublokuoti be problemu ir galvos nepasieke, bet nuo ju as skrisdavau i sau nepalankias puses, kas neleido jo 'pasmeigti ant iesmo'

o kovos pabaigoj, kai jau buvom stipriai uzduse, latvis ismuse man is ranku peili ir viskas tapo aisku

jusu linketa sekme man labai padejo, forumieciai, nes grizau gyvas ir... beveik nesuzalotas

tik fanara po akim gydausi ir sumustus pirstukus (sunku dabar klaviatura naudotis), na ir 'ginybine' kaire ranka stipriai istinus bei nepilnavertiskai funkcionuoja del skausmu. musiske Ruta irgi saunuole, puikiai kovojo su latve. na as viska aprasiau is savo "vyriskos" perspektyvos, tikiuosi Ruta irgi parasys savo ispudzius

vat toki vat reikalai. dekoju uz palinketa sekme, ji man padejo. esu labai geros nuotaikos, nes tokio malonumo, kai reikia gintis nuo tikro smugio per galva, kasdien nepatirsi. einu toliau gerti kava ir laizytis zaizdas