Ačiū forumiečiams už palaikymą.
Pralaimėjimas gerai ta prasme, kad turėjau apie ką pagalvoti, na kas buvo blogai.
Jei kam nors įdomu, kas, mano nuomone, buvo blogai, tai galiu pabandyt pavardyti.
Daug smūgių prasileidau - reikia žiūrėti realiau į kovą, kaip į tikrą, o jei tiek smūgių praleidau, tai aiškiai per mažai saugojausi.
Po smūgiavimo staigiai atsitraukti, o mes su latve dažniausiai neatsitraukdavom ir viena kitą apipildavom smūgiais - abipusiais.

Už ką mum abiem duodavo įspėjimus.

Ir be abejo reikia dirbti su peiliais, o aš kaip ir nesitreniruoju to, tik kartais nueinu į kovas pas Pitbull, ir tai labai retai paskutiniu metu. Tad trūksta technikos atidirbimo ir taktikos.
Na, ir po to man dar sakė, kad labai užsivedu, pagaunu azartą ir todėl kartais susikoncentruoju į ataką, susilpninu gynybą, praleidžiu smūgius. Sakė, kad man reikia šalčiau kovoti. O azartas išties pagauna.
Nustebino Coffeedrinker'is, mano nuomone, jis labai neblogai atrodė tarp kitų dalyvių. Bet jie tai turi oficialias treniruotes, dirba tarpusavy. Nustebino tai, kad Coffeedrinker dirbdamas vienas tokį lygį pasiekė.