o tu taip gerai ismanai apie staciatikybe, kad sprestu apie Kochergina skurdzia religine patirti ?
tai kad Kočerginas išvis jokios patirties religinės neturi

gryžtam prie ištakų Kočerginas KOI Karate įkūrėjęs ir kovos menų meistras su daugiau nei 30 metų patirtimi šioje srityje.
dvasios stiprybės pas jį daug, bet jo pasisakymai apie religiją...

aš būčiau linkęs su dainiuku sutikti, kad tai daugiau religija paremtos nacionalistinės nuostatos, ne daugiau

bandau atsakyti į tavo klausimą, o ko tenai stačiatikybę išmanyti, standartinė monoteistinė religija... Deni, aš galbūt suprantu link ko tu lenki, nes M. Riabko - tavo mokytojas yra giliai tikintis žmogus, tik jo humanišką pasaulėžiūrą, moralines pažiūras ir tolerancija su ekscentriška Kočergino asmenybe ir jo "požiūriu" į stačiatikybe tikrai nėra net ko lyginti... jie visiškai skirtingi žmonės...
aš mačiau vieną ilga interviu su M.Ryabko, tai tikrai galiu užgarantuoti, kad man tikrai yra priimtiniau klausytis ramaus M. Ryabko balso, kai jis kalba apie religiją, tikėjimą, dvasingumą, Dievą ir pan.

p.s. diskusija į religines temas kažkaip krypsta, tai gal apie KOI geriau toliau būtų diskutuoti.