Na, nuo KOI pabegom i savigynos puslapius...
Nereikia pykti uz nuomone, nereikia kaip kokiam gladiatoriui pult po peiliu vardan minios...Kam? Niekada nesakiau- ir nemaciau jau daug prirasyta- jog ten su..s viskas. Nereikia tirstint spalvu.
Asmeniskai man idomus tik sekantys dalykai:
1. 8 dan pas zmogu, kuris net siaip , jokio karate stiliaus oficialaus dirzo - dan- neturi;
2. Reali karate? Kur irodymai, ant kiek ji reali? Realumo irodymas- pritaikymas kazkam- gatveje, varzybose...Gatveje gal kas ir pritaike, bet ne daugiau, nei kitu stiliu atstovai, jauciu tai, nes ten ateiti reikia jau su technika, nes ja ten tik pakoreguoja savaip. Varzybose- niekur nematau. Policija- milicija, kariskiai Dziosinmon RU mokosi

,
. Stebint seminarus, pas ji dazniausiai ateina ne jau mate silto- salto- o paliege , kumscio nemokantys suspausti vyrukai, kurie itikeje tais rekimo ir kieto treniruociu mokymo jega- tikisi ismokti apsiginti. Fizuha- ta , kuria moko jo mokiniai- kaciokai- gera tik pratimu prasme, bet ne ju paciu pavyzdziu- metankes ten reikia bent 2 simtu suvalgyt, isgert 5-10 kg. proteino.
Pritupimai " stangisto " stiliumi iskelus i virsu rankas- peilis kovos menu atstovams, nes jis to pastoviai nedarys kaip stangistas, o tokie pratimai apkrauna apatine - stuburo dali...Po tokios treniruotes judet bus sunku dar kelias dienas, o skausmas bus ne nuo nuovargio, o SKAUSMAS...
Ir agentu zydu jis nebutu- per daug demesi atkreipianti persona

Kas patiko? Irgi daug kas, kaip ir nepatiko...
Ieskojimas, "uzsitarnavimas" smugiui, klincas, darbas su mae, hiza ir mavashi, darbas parteryje- realiu paaiskinimu maciau. Fizuha- ismestu tuos kaciokus ir aiskintu kiti jo mokiniai- naturalai, butu geriau...Stangistu pratimai- rovimas ir stumimas- netinka mums, mielieji...Gerai, kai jie visi ten buve dvikovininkai, trikovininkai ir ju stuburai paruosti is anksciau, atidirbant po truputi...Sako, kad TSRS rinktineje, kur papuldavo tik geriausi, tuos pratimus su tuscia stanga atlikinedavo savaite dar...Visi- meistrai, kiti ten papuole! Net nesuprantu, kam i galva sove aplamai tuos pratimus padaryti pratimais, bet jie yra...
Darbas alkunemis, ju panaudojimas tiek puolantis tiek ginantis irgi man tiko. Tiko pats principas- smugiuoti tik tada, kada smugis bus tikslus, stiprus, greitas...Shotokan principas, gal todel man artimi tie metodai.
Ar dalyvauciau pas ji seminare? Taip! Tikrai taip, nes tureciau jam asmeniskai keleta klausimu. O kad jis Kocerginas jau rasiau. Man ir Lansbergis- ne priesas!