Sveiki, darant kovą su šešėliu visus smūgius išmušu atpalaidavęs rankas. Ypač mušant apatini smūgį atpalaidavus ranka jin labai suvirpa, tas virpėjimas pereina per pačia ranka, pečius ir pasieke galva, taip išeina, kad suvirpa ir pati galva ir nuo to suvirpėjimo pradeda net skaudėti tą galvą, ir nežinau ką daryti, net nervai ima. Ar man vienam tokia problema iškyla ar yra kam nors taip buvę? Tiesus smūgiai tokių problemų nekelia, tik apatiniai ir šoniniai smūgiai. Prašau jūsų patarimų, nes tie galvos purtimaisi, skausmai į gera neprives :/
manau tau reikia stiprinti kakla/spranda (t.y. kaklo raumenis)

prie to paties norejau ishkelti dar viena kurkas rimtesne kovos su sheseliu problema. per viena laida apie visokius ten rusiskus kovos menus, kuria rode per youtube, Badiukas ir jo partnioras man sake, kad kovos su seseliu metu zmogus materializuoja kazkoki ten demona, kuri sumushus jis ta zmogu persekioja poto visa gyvenima! joptararai, jeigu as apytiksliai kova su sheseliu darau kas antra diena, o metai turi 365, tai per metus as padarau apytiksliai 182.5 kovas su shesheliu. zinant fakta, kad tokiu sportu as uzsiimu jau apie 8 metus, tai gaunasi 1460 kovu su shesheliu, taigi mane jau persekioja 1460 demonu! kai susimastau, kad tiek demonu mane kasdien persekioja darosi baugu, net bijau miegoti vienas kambaryje, tad pasiimu katina po kaldra kad butu drasiau