mano darbas yra kupinas pavoju. negana to, kad galiu nukristi is 5~12 auksto mane dar ir daznai uzpuola durnos bobos. iki siol tik lojo, dar nekanda, bet visada buna pirmas kartas. tokiose situacijose didziausia problema yra ta nuomone, kad bo... nu, pavadinkim tuos daiktus moterimis. moteriai trenkti (nu kur jau trenkti.. kalt i snuki taip, kad galva nulektu) yra labai negrazu ir esa netgi nevyriska ir seip net pats pritariu tai nuomonei, kad jos daugumoj atveju fiziskai silpnesnes ir smurtas sitoj vietoj tikrai ne iseitis. taciau praktikoje esu susidures su atvejais kai konkreciai prasosi i galva ir netgi beveik mustis soka. labai problematiska, kai kumsciu pasitelkti negali, o jos zarazos ta nenora naudot kumscius uzuodzia ir tuo naudojasi (matomai isdresiruotos savo mylimu vyru, kurie nekurioms profilaktiskai galvas atidauzo uz uzdaru buto sienu, kad nesishakotu, trololol), o ir uz**sinet jos tikrai sugeba. buvo pora atveju kai norejau suvaryt snuki, bet teko susilaikyt, nes nenorejau poto su pareigunais aiskintis. nu ir seip boba sukalus kazhinkokio zygdarbio neisirashysi i autobiografija, o beto gali netycia ir uzmust. taciau kadangi dirbu padidintos rizikos zonoje, kur siti moliuskai veisiasi, tai man reikia zinot savigynos budu. iki siol sekesi ignoruot, bet paskutiniu metu jau nelabai sekasi

nebezinau ka daryt
vienintele iseitis, kuria matau tai uzmigdyti ir utilizuoti tas pensininkes, kurios is neturejimo kas veikt neduoda ramiai dirbt jauniems perspektyviems zmonems, kurie nori an trecios masinos uzdirbt. taigi kur yra ta linija, kuria perzengus galima nunesti galva senai ligotai moteriskei? ogi ta linija prasideda tada, kai sena moteriske tave fiziskai puola ir bando suzalot. tai nutinka labai retai, taciau kaip gintis nuo kurkas dazniau pasitaikancio psichologinio teroro?