Aš nenaudoju 

Stai! Turim Lietuvoje toki klasikiniu Budo-Dziudo, Kendo ir Aikido zinova ir nieko apie toki didi zmogu ligsiolei negirdejom?! Dziudoka, man rodos, tu drasiai galetu padaryti savo turne po Lietuvos Kendo ir Aikido klubus, pamokyti mus bent jau pradmenu to, ka zinai ir sugebi...
Zinai, as tau prisipazinsiu-tu atverei man akis!

Galu gale as supratau tai, ka jauciau jau labai ilgai.

Treniruodamasis Aikido, per tuos sesiolika metu esu sutikes ir trenirevesis su chujeva tucia 3-4-5 danu, mano mokytojas jau trylika metu yra Ulf Evenas sensei 7 danas, taip pat esu mokesis (laimei trumpai) pas 8 dano meistra, japona, Hiroshi Isoyama, kuris pradejo uzsiimineti Aikido pas Ikureja Iwamoje 50 uju viduryje, taip pat esu mokesis (laimei taip pat trumpai) pas Morihiro Saito,9 dano meistra, kuris mokesi Aikido pas Ikureja 23 metus(1946-1969) toje pacioje Iwamoje, ir t.t.
Bet stai Tavo padedamas, siame forume, as supratau- jie visi, sukos, kazka slepia nuo manes!!!

Jie nieko nemoka, nesupranta, ir nezino!!!

Ir tik Tu, tik Tu vienintelis zinai, kas tai yra tikras, autentiskas, neatitrukes nuo savo saknu Aikido! Tai is tamsybiu kreipiuosi i tave o Didis Meistre, nusileiski kada iki musu, apreiksk Tikraja Tiesa...
O kai del Kendo, tai neperseniausiai buvo Pirmasis Lietuvos Kendo cempionatas, ir tu cempionatu ir varzybu atetyje dar bus dach

ja. Taigi sudalyvauk tose varzybose, siaip, formaliai, nes as nedrystu net pagalvot kad Tu galetum uzimt kokia kita vieta, o ne pirma... ir be sarvu benieko iskirsk ten visus!! Juk mes, menkystos, tikriausiai nesugebesis net prisiliesti prie taves...