Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Nugaros skausmai is šonų.

(1/2) > >>

Donciavas111:
Sveiki! :) Prieš kelis mėnėsius man pradėjo skaudėti nugaros dešinės pusės apačioje, skausmas vis augo ir augo, net nebegalėjau normaliai treniruotis. Kai apsilankiau pas daktarą, jis man išrasė vaistus bet perspejo, kad jie labai kenkia visiems kitiems vidiniaims organam, todėl juos galima suvartoti tik viena karta per kelis metus. x_x Tai aš juos gėriau savaite po vieną tablete per diena, ir tada skausmas dingo gal kokiem dviem mėnesiam. Tačiau šia savaite skausmai pradėjo gryšti dešinėje pusėje, tačiau šiandien taipogi pajaučiau dkausmą ir kairėje pusėje... Labiausia skauda kai smugiuoju iš koju i galva, tada raumuo lyg sustingsta. Gal kas žinot kaip galima butu išgyditi nugara be tablečių? :)
P.S. Man yra 15 metų. 

Dekui iš anksto už suteiktus patarimus ir informacija.

Rolis:
Geriau apsilankyt pas kelis gydytojus ir kad jie nieko nežinotų apie ankstesnius vizitus. Tada galima susidaryti vaizdą apie ligą

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki! :) Prieš kelis mėnėsius man pradėjo skaudėti nugaros dešinės pusės apačioje, skausmas vis augo ir augo, net nebegalėjau normaliai treniruotis. Kai apsilankiau pas daktarą, jis man išrasė vaistus bet perspejo, kad jie labai kenkia visiems kitiems vidiniaims organam, todėl juos galima suvartoti tik viena karta per kelis metus. x_x Tai aš juos gėriau savaite po vieną tablete per diena, ir tada skausmas dingo gal kokiem dviem mėnesiam. Tačiau šia savaite skausmai pradėjo gryšti dešinėje pusėje, tačiau šiandien taipogi pajaučiau dkausmą ir kairėje pusėje... Labiausia skauda kai smugiuoju iš koju i galva, tada raumuo lyg sustingsta. Gal kas žinot kaip galima butu išgyditi nugara be tablečių? :)
P.S. Man yra 15 metų. 

Dekui iš anksto už suteiktus patarimus ir informacija.

--- Baigti citatą ---

Išeitis - injekcijos į sėdmenis :D
Būna Olfen ar kiti gydytojo paskirti vaistai.

Jurgaa:
Jei ir jum taip bus, siūlau pasitikrint ar tai ne Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti, nes mano broliui buvo taip, vėliau gydyti sunkiau.

Yume:
O kokia diagnozė? Nes turėjo vis tiek duoti kažkokį išrašą su ligos kodu, arba bent parašyk vaisto pavadinimą, kad būtų galima orientuotis, nuo ko tau juos išrašė.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją