Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Wing Chun(Tsun) technika ir jos niuansai 5

<< < (2/89) > >>

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTeisingai Vilkatas daro. Sparingai su peilių imitacijom yra labai naudingas pratimas, mano požiūriu.Tada žmogus bent supranta, kad su perrėžtu riešu ilgai nepasimaskatuosi ir labai greitai atpranta nuo visokių holivudinių ,,vikruntasų". Pats su peiliais mažai dirbęs, bet kiek sparingų turėjau, tai vis labiau patyrę per pirštus ir riešus man kapodavo, o tik paskiau artyn eidavo.

--- Baigti citatą ---
Nereikia rankas kisti, kur nereikia  :angel: O siap nebijok, gatveje nekam tavo pirstai nebus reikalingi.  Aisku jeigu pats nebusi uzpuolikas :)

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNereikia rankas kisti, kur nereikia  :angel: O siap nebijok, gatveje nekam tavo pirstai nebus reikalingi.  Aisku jeigu pats nebusi uzpuolikas :)

--- Baigti citatą ---
šiaip užpuolimas ir dvikova tai du skirtigi dalykai. Jei aš, taip sakant, plikas, o jis peiliais apsikaišiojęs, tai aišku, kad jis man žarnas iškart paleis, o ne pirštus kapos.

Vilkatas:

--- Citata ---Nu jaučiuosi durnas. Labai jau svetima technika, tas tapšnojimas po dešimt kartų per ranką... Blokavimas prie riešo... Visiški kosmosai, bet gal tiesiog konteksto nežinau, koks tų ciklų tikslas, reik nuo pradžių pasiskaityt.
--- Baigti citatą ---

arimanai, tas video man irgi kosmosas.

del peiliu. Tai Nialas pasake, kaip pas mus yra. Tradicinis Wing Chun darbo su peiliais ir pries juos neturi. Taciau klube dirbam. Neturi ir kovos ant zemes, bet reguliariai pasivoliojam.

Del "ekspertu" nereiketu sukti galvos. Daug buvo cia tu ekspertu, as pats panasus "ekspertas" buvau, iki kol su fight clubu nesusidejau :D.

O del kovos su peiliais, tai problema, kad buvo peilis, suzinosi po pirmo ar n-tojo durio.

arimanas:
tai gatvėj, jei patyręs zekas, tai jis kokią ylą tarp šonkaulių sukiš gražiai ir nepastebimai. Kalbu apie retą situaciją, kuomet abu mato, kad turi peilius ir prasideda dvikova.
 Mane 2 kartus buvo su peiliu užpuolę ir abu kartus aš jokio peilio neturėjau :nezino:

Smauglys:
Kažkas iš karatė patriarchų pasakė:
-Vertink priešininko rankas, kaip aštrius peilius. :senis:

Jei tokiu principu treniruositės dojo, tai tikrai bus kažkokia nauda savigynai.
Todėl karatė ir yra blokai, bei nuvedimai, o ne užsidengimas-prisidengimas.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją