Pagrindines diskusijos > Kovos menai
Wing Chun(Tsun) technika ir jos niuansai 5
Starka:
Ne mergina as, bet manau kad visur priima aisku į bendra grupe, , tiesiog pasiskambinkit i konkretu kluba ir suderinsit ir su mielu noru priims . (nebent ieskot kad butu tik merginu grupe, tada bus problematiska )
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki!
Studijuodama Danijoje užsikabinau ant rytų kovos menų, kas yra nelabai mergaitiška, buvau pradėjus lankyt Wing Tsun, jei kas netyčia nežino kas tai yra ir norit pasidomėt, man labai patinka buvusio klubo svetainė: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti Noriu pradėti lankyti užsiėmimus Lietuvoje (Vilniuje), bet niekur lyg ir nepriima merginų, arba aš nemoku ieškot. Taigi, gal atsilieps kokia mergina čia forume?
--- Baigti citatą ---
Tau čia nelabai kas pasakys, kaip ten pas jus Danijoje. Lietuvoje tai merginos labai sėkmingai lanko WingTsun, Chun ir kitus vinčiūnus.
Gokas:
Registruotis arba Prisijungti
Nelabai man cia boksa primena. Turbut mokytojas koki naujoka dauzo ir tiek
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Nelabai man cia boksa primena. Turbut mokytojas koki naujoka dauzo ir tiek
--- Baigti citatą ---
Panašu, kad "boksininkas" tik pradedantysis... Bet ir vinčiūnistas kažkaip tik pavieniais smūgiais dirba...
Teadrinker:
Niuansų labai daug. Tik nesuprantama kodėl žmonės tiki, kad tai yra kažkuo efektyviau? Gražiau? O gal filmai ir marketingas padarė savo?
Karatistas rastu daug ir daug daugiau efektyvių smugių ir pakirtimų (ir šiaip bet koks karate stilius turi didesnį smugių arsenalą ko nerasi net madingame muay thai). Tuo pačiu ir egzotika.
Jei jau kažką panašaus į wing chun, tai jau krav maga geriau. Su tokiais mosiukavimais, kojų darbu ir stovesenom gatvėje tikrai nepakovosi.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją