Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Wing Chun(Tsun) technika ir jos niuansai 5

<< < (7/89) > >>

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMatai arimanai, išsamius ir detalius atsakymus čia daugiausia gali Vilkatas pateikti, nes mano patirtis ir žinios yra nepalyginamai kuklesnės, be to Vilkatas duoną iš to valgo, t.y. lygiai kaip tu - moko kitus to kovos meno. Instruktoriai bet kuriuo atveju daugiau žino už mokinius, pats tai žinai. Man daug ko teko mokytis savarankiškai, ar tai gerai ar blogai, velnias jį žino. :chmm:

Prie kardelių ir lazdos man mažai teko prisiliesti, aš buvau vienam seminare kai SiFu Ishtwan Kun buvo atvažiavęs. Man patiko.
Lazdos ir kardai ten iš esmės yra kaip ir mokymo pratęsimas, idėja paprasta - sudėtingesni veiksmai, sudėtingesnės technikos šlifuoja bazines
technikas. Ir kas man labiausiai patiko tai, kad ten nereikia laukti 15 metų kol kokį nors lygį nusipirksi/užsidirbsi, ten duoda viską laisvai, be jokių
"secret kungfu" nesamonių.
Jei Vilkato mokytojas dar kartą atvažiuotų į LT, mielai sudalyvaučiau.

--- Baigti citatą ---
Dėl ,,secret kung fu", tai labai sutinku, kad nesąmonė. Jeigu mokinys yra pasiruošęs, jam ta technka tinka, jis pajėgus įsisavint ir pritaikyt- kodėl jam neduot? Aišku, negalima banditų ir durnių mokyt, kaip kojas laužyt ar trachėjas traiškyt, bet aš visuomet už pagalbą tobulėt, o ne už tobulėjimo stabdymą.

baramui fighter:
voba, įdomu egzempliorių radau...  :-) kažkokia keista WC modifikacija, tiesa, biški komiškai ta rimta meistro veido išraiška atrodo,  :-) bet tas kietas blokavimo stilius tai kažkoks įdomus..  :chmm:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

ltrolis:

--- Citata ---voba, įdomu egzempliorių radau...   kažkokia keista WC modifikacija, tiesa, biški komiškai ta rimta meistro veido išraiška atrodo,   bet tas kietas blokavimo stilius tai kažkoks įdomus.. 
--- Baigti citatą ---

Dar po vienos kitos meistrų kartos vinčiūnas labiau primins hungar ar kažką panašaus, nei patį vinčiūną. Tada atsiras koks nors meistras, kuris sugalvos prieš tą kietą jėgą ir amplitudinius judesius dirbti tiesiom trajektorijom ir tada vėl viskas iš pradžių... :P

arimanas:
je, gerai nufilmuota. su šituo biču reik filmus filmuot, jisai yra kietas :evil: 
Tikrai kažkokia modifikacija, momentais labai žinomų ir pažįstamų judesiukų matosi.Bet tikrai ne iš WT, nes WT nesu mokesis. Nu man patinka toks baladojimas, tik esu linkęs daugiau iš peties kapot ir kojom nieko neparodė...

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtije, gerai nufilmuota. su šituo biču reik filmus filmuot, jisai yra kietas :evil: 
Tikrai kažkokia modifikacija, momentais labai žinomų ir pažįstamų judesiukų matosi.Bet tikrai ne iš WT, nes WT nesu mokesis. Nu man patinka toks baladojimas, tik esu linkęs daugiau iš peties kapot ir kojom nieko neparodė...

--- Baigti citatą ---

na tas bičas vokietis kiek suprtau, bet tikrai ne iš tos klaninės mokyklos.  :chmm:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją