WT problemos dar iki sparingo prasideda
ko tikėtis ,kai mokykla neigiamai žiūri į stiprų fizinį paruošimą? "atsispaudimai kausto judesius, lėtina" ir panašūs kliedesiai kuriais naujokams plauna smegenis... ką ten leist į sparingą ,kai vos ant koju pastovi mokinys.. bet už tai greitos rankos
Problema ten pačioje pradžioje..
Jo tas tai taip, man tai iš pradžių buvo nesuprantama ateini pas Arimaną į treniruotę ir treniruotė kažkaip prasideda iš antro galo, atsispaudimai atsilenkimai pritūpimai, visaip išvargina, o tik tada treniruotė prasideda

ir pasirodo čia buvo apšilimas ir tas apšilimas 3 kart sunkesnis nei pas mus ale gale treniruotės būdavo tie bendrieji pratimai... Ir pas ninjas, bei karatistus irgi treniruotė iš antro galo prasideda

WT mes niekada nedarydavom apšilimo pratimų, o kam tie apšilimo pratimai kai kojų aukštai nekilnojam, niekur daug jėgų neįdedam nesisparinguojam , greitis gi svarbiau už viską

Šiaip tai neklausiau aš ką ten kalbą apie tą greičio mažėjimą ir lankydama wt namie vistiek kasdien visokius atsispaudimus darydavau, kažkaip man atrodė mažai tiek kiek per treniruotes būdavo to BFP. Ir po to laukdavau progos kai trenerio nebūdavo ir aš vesdavau treniruotes, kad galėčiau pakankinti bachūrus per BFP kurie nepadarydavo tiek kiek aš

Aš tada visas jėgas atiduodavau tam kad pasimėgauti vaizdeliu, kai jie nuo grindų nepasikelia, o aš dar vis galiu