Na, galų gale, užvedžiau šitą klausimą grynai dėl principo atakuot ginklą laikančią ranką, tobiš pirštus ir riešą. Konkreti situacija tik buvo paimta su peiliais. Į klausimą man buvo išsamiai atsakyta, dėkui visiems atsiliepusiems, ypač WT veikėjams 
Matai arimanai, išsamius ir detalius atsakymus čia daugiausia gali Vilkatas pateikti, nes mano patirtis ir žinios yra nepalyginamai kuklesnės, be to Vilkatas duoną iš to valgo, t.y. lygiai kaip tu - moko kitus to kovos meno. Instruktoriai bet kuriuo atveju daugiau žino už mokinius, pats tai žinai. Man daug ko teko mokytis savarankiškai, ar tai gerai ar blogai, velnias jį žino.

Prie kardelių ir lazdos man mažai teko prisiliesti, aš buvau vienam seminare kai SiFu Ishtwan Kun buvo atvažiavęs. Man patiko.
Lazdos ir kardai ten iš esmės yra kaip ir mokymo pratęsimas, idėja paprasta - sudėtingesni veiksmai, sudėtingesnės technikos šlifuoja bazines
technikas. Ir kas man labiausiai patiko tai, kad ten nereikia laukti 15 metų kol kokį nors lygį nusipirksi/užsidirbsi, ten duoda viską laisvai, be jokių
"secret kungfu" nesamonių.
Jei Vilkato mokytojas dar kartą atvažiuotų į LT, mielai sudalyvaučiau.