Visa kita > Humoras

dar viena rimta tema is serijos "kaip iveikti baime?"

<< < (2/4) > >>

estras2000:
ziaurus :d

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIkalk sto gramu dings baimes  :D
aj edit- draugelei kai kurie pries vairavima uzrukidavo ir gerai jiem budavo  :ruko:

--- Baigti citatą ---

pradesiu gerti ir rukyti. nuo rydienos. ir desiu visas pastangas.

SOL:
tiesiog mintyse išanalizuok savo klaidas ir įtikink save,kad tai gali padaryti :senis:

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitiesiog mintyse išanalizuok savo klaidas ir įtikink save,kad tai gali padaryti :senis:

--- Baigti citatą ---

oj aciu, tu man labai padejai, rytoj laikysiu dar karta  :alus: :handshake: :respect: :-D :yeahhh: :D :-) ;-) :friends: :birthday: :director:

Dainiux:
Žiauru, kažkaip....Mano pažystamam vienam taip buvo...Bet problema tik tokia buvo, kad kartodavo tas pačias klaidas tame pačiame važiavime. T.y. jei padaro pirmą klaidą -per arti bortelių važiuoja, tai ją daro daug kartų, jei supainioja bėgius, tai juos painioja ir painioja...Ką padarė? Nuvažiavo į kitą miestą- Šiaulius- ir pravažiavo iš pirmo karto...Be klaidų, svetimame mieste, kur buvęs tik kelis kartus...Nežinau , man irgi tada keistai pasirodė, bet taip nutiko...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją