Visa kita > Humoras
dar viena rimta tema is serijos "kaip iveikti baime?"
siamas:
Čia žiūriu kaip kas cofio tekstą už rimtą pinigą priėmė :kikena:
Dainiux:
Tai taip- rimtai ir priėmėm, juk reikia integruoti nevisaverčius žmones į visuomenę...Juk jie- mūsų dalis. Kaip klausė-taip atsakėm ligotam žmogui .
coffeedrinker:
,kad nekiltu nesisisusipratimu galite ir sita tema perkelt i humora :alus: :-D
Dainiux:
Man ji kaip tik rimta pasirodė, tai palikau su patarimais...Kai neturėsi ką veikt ir galvosi, kad ir kiti neturi ką veikt, tik stebėt Tave ir Tavo rašomas nesąmones- parašyk man į PM, apribosiu Tamstos galimybes, tada nereikės žaist kaip su mažu vaiku. Ir nebus klausimų- už ką. :handshake:
coffeedrinker:
cia buvo tik parodija. vienos pazystamos atvejis (aisku pagrazintas). man tai pasirode taip juokinga, kad (turbut is neturejimo ka veikt) negalejau neparasyti viso to.. ir dar tas mano polinkis kartais uztrolint... zinojau, kad nevisi supras ar tai bajeris ar ne, bet... dovanokit uz sugaista laika skaitant mano textwall'a :handshake:
p.s. kita karta, kai man uzeis noras parasyti ka nors durno... parasysiu knyga. rimtu pavadinimu. ir su gera pradzia. taip, kad pradzia itrauktu, o toliau jau... tada perskaiciusieji galvos "wtf?". paskutiniame puslapyje didelis trollface'as. knyga is minimum 200psl. nezinau ar liksiu gyvas po tokio bajerio, taciau desiu visas pastangas, kad mano svajone taptu realybe. tai kilnus tikslas del kurio esu pasiruoses betkam...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją