kodėl realių kovų lygos vyksta taip retai? Kodėl ji neplėtojama tarkim iki tokio formato: per metus turėtų įvykti (vėl gi tarkim) 5 turnyrai, iš kurių pirmi 4 būtų atrankiniai, o 5 būtų kažkur metų gale. O jau šito čempionus savo kategorijose būtų galima laikyt ne tik turnyro, bet tų metų LT čempionais (bent jau mano kuklia nuomone ) aišku, sorry, jei į šiuos klausimus jau atsakyta, tik aš patingėjau ieškoti o gal aš per gerai galvoju apie LT publiką? ir čia kovos jau visiems nusibodę? ir iš klubų nebėra tiek norinčių kovot?
Idėjų tikrai netrūksta ir geros kovos dar nenusibodę, ir klubų galima rasti, bet kad viską įgyvendinti reikalingi finansiniai ištekliai. Trumpai sakant - reikalingi rėmėjai. Rėmėjų paieškai jau reikalingi žmogiški ištekliai, nes surasti rėmėjų tikrai nelengva. Nuo surinktų lėšų iš rėmėjų tiesiogiai priklauso kokius kovotojus galima pasikviesti ir kiek jiems sumokėti.
Žmogiški ištekliai reikalingi ir renginių metu todėl norintys ir galintys kažkuo prisidėti prie renginių organizavimo visada laukiami. Pagalba gali būti įvairi: renginio išreklamavimas, reklaminės medžiagos kūrimas, bilietų platinimas, bilietų kontrolė, apsauga, renginio šou dalies užpildymas (gal galit parodyti savo klubo pasirodymą, ar mokat šokt striptizą, o gal kardus valgyt?), narvo surinkimas/išrinkimas ir t.t. Visos idėjos ir pasiūlymai Saxumui į PM