Kažkaip pakalbėjom su Jūrate, kad dar kokiai dienelei mielai būtume likusios

Tad savaime aišku, kad sąskrydis man labai patiko, teigiamų dalykų buvo begalės, bet buvo keli dalykai, kurie man mažiau patiko, juos jau pavardijau balsavime, bet ir čia parašysiu. Man dziudo varžybos prailgo iš tikrųjų. Smagu buvo pamatyti kelis pažįstamus veidus tarp dalyvių, o ir kai kurių nepažįstamų berniukų kovas, bet kažkaip man nebuvo įdomu, gal dėl to, kad aš atsižiūriu tų kovų, o gal todėl, kad daugiau partery kovojo, o kadangi nemoku parterio, tai man labiau žiūrisi kova stovėsenoj, kurios mažoka buvo...
Gaila, kad nebuvo apdovanojimų. Tiesiog manau, kad tiems, kurie laimėjo rungtyse, malonu būtų gauti apdovanojimą. Manau malonu turėti ir materialų savo pergalės simbolį.

Ir dar jei kada būtų laiko palošti futbolą - būtų įdomu, juk dar nežaidėm berods niekada. O gal kol vienos komandos žaidžią tinklinį, kitos galėtų vietoj atsipūtimo pažaisti fulę... gal

Šįkart man labai patiko, kad ne per daug buvo seminarų, tad nereikėjo lėkti kaip akis išdegus kažkur ir bandyti tilpti į laiką per seminarus

, tad liko ir laiko daugiau pabendrauti, buvo ir rungčių, smagios jos visgi

- ir muštynės su maišais, ir lazdos - su tokiom pirmąkart kovojau. Ir nuo tos 10 kg liemenės jautėsi po kovos, kad turiu kojas ir kad jas kilnoti nėra lengva

, ir rankos drebėjo kažkodėl (turbūt labai baisu buvo

), judėt greit buvo sunkoka, bet gerai, kad sunku, nėr ko čia norėt, kad lengvai viskas gautųsi

O ir kovos su merginom parodė, kad oi yra kur tobulėt
Ir su Stripuliu šauniai pabendravom, tik gaila, kad sirgai, tikiuos kitą kartą sveika būsi, kai pasimatysim

Ačiū Vyteniui, Kastalomui, Justui ir kitiems padėjusiems ar palaikiusiems per Lazdų mūšį

Ir aišku ką aš būčiau dariusi be savo šaunios komandos per intelektualų žaidimą - man buvo garbė joje būti ir varžytis su kitom komandoms, nors ir buvau nežiniukė visgi.

Merginų tinklinio komanda tikrai pranoko mano, o manau ir kitų forumiečių lūkesčius! O kas būtų, jei mes pasitreniruotume??

Tikrai reikia dažniau rengti tuos sąskrydžius.

Ir dėkui seminarų vedėjams. Tikiuosi atsiminsiu, ką išmokau per Smauglio seminarą, nes buvo laiko atidirbti technikas. Per Sakalo seminarą man buvo sunkiau gaudytis ir tas suprantama, o ir greitai gana viską prabėgom - man buvo per greit, bet nieko, mes su Jūrate radom laiko atsimint ir pakartot tas technikas ir džiugu, kad Sakalas bei Ezysgazuotas rado laiko mums padėti ir paaiškint, kaip viską daryt, ir Radiatoriui taip pat ačiū už seminarą!

Siamai, Raimi, kaip išmiegojot, ar nesušalot? nes Coffeedrinker'is skundėsi šalta naktim.
Beje, Coffeedrinker, mes tavęs pasigedom kitą dieną ir diskutavom, kur tu dingai

o kad nesušaltum, manau reiktų miegmaišio

arba šiltos kaldros - juk su sava mašina važiuoji - gali įsimesti.

O dėl pirštinių tikrai atmazas

- mes su Jūrate puikiausiai dirbom be pirštinių, nors geriau būtų buvę su pirštinėm reik pripažinti.

Ačiū labai visiems dalyvavusiems. Juk su tiek žmonių pabendravau ir susipažinau

Ir ypač nindziukams - jau seniai pataikau būti ten, kur jie, ir visada šiltai priimama.
Ir aš labai už Raimio idėją, kad padarytume dar kokį Mini sąskrydį

) Esu tikra, kad norinčių bus...

Beje, Raimi, tikiu, kad ten kažkas ant bajerio pažymėjo paskutinį punktą balsavime.

Man pačiai nagai niežėjo pažymėt, bet pagalvojau, kad blogai suprasit dar

O jei kažkas ir rimtai pažymėjo - na tuomet išimtis tik patvirtina taisyklę. O sąskrydis visuomet kaip taisyklė yra jėga.