seiptai norejau bent paziopsot i bokso seminara. gaila, kad pirstiniu nepasiemiau.

o seiptai mashinoj miegot buvo labai nepatogu. ir kas svarbiausia - labai shalta. tikejausi, kad savo kuno temperatura sushildysiu mashina iki bent 37 laipsniu ir galvojau viskas bus normaliai, bet matomai ji nebuvo tokia sandari ir man to padaryti nepavyko. teko shalti. tik pora valandu isejo pamiegot. bet tai dar ne blogiausia. blogiausia buvo tai, kad nakty aplink mano mashina pradejo sukinetis kazkoki zverys. galvojau nepikti zverys, kokinors eziai ar briedziai, bet ishlipes is mashinos pamaciau, kad is krumu i mane ziurejo kazkokios raudonos akys. tai sulindau atgal i mashina, uzsirakinau visas duris ir iki ryto nekisau snapo is mashinos. ir tie zverys raudonom akim landziojo aplink, jie buvo toki kaip shikshnosparniai, tik dideli, zmogaus dydzio ir neskraide. ir skleide keistus garsus.

nezinau, gal cia nuo tos radijatorines man haliucinacijos prasidejo, bet tie padarai nebuvo panashus i sio pasaulio gyventojus.. sulaukes ryto dar bandziau numigt, bet nesigavo, nes buvo shalta ir nepatogu, ir tada man paskambino draugas ir pasake, kad jo draugas patvarke mano dyzeline pezucha ir neturi vietos garaze, tai ja reikia pasiimt, tai paskambinau broliui, kad paimtu, bet jis buvo isvaziaves ir negalejo, tai teko man paciam skrist. a ir seip, sushalus ir neishsimiegojus jau nebuvo nei noro, nei galios seminarams (nu noro tai buvo, bet nebuvo galios) ir galvojau tik kaip greiciau grizt namo ir ilist i karsta vonia, issimiegot normaliai ir uzgert kavos. tokia vat mano nelaiminga istorija