AutoriusTema: Re: Karate - 3  (Skaityti 123412 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Re: Karate - 3
« Atsakyti #90 įjungtas: 2012 Grd 07, 21:30:35 pm »
Visai neblogu kovu yra...Man patiko..
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2007
  • Žinutės: 562
  • Amžius: 47
  • Vieta: Oslo
  • Šalis: no

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #91 įjungtas: 2012 Grd 07, 23:33:26 pm »
tikrai gerų momentų yra  :clap:

Kiek iš kitos operos, katik pamačiau ir nesupratau - kas čia per apsauga (žr.foto)  :oho:
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #92 įjungtas: 2012 Grd 08, 00:22:47 am »
tai matyt kad nosies nesulauzytu :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Chaotic

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2011
  • Žinutės: 23

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #93 įjungtas: 2012 Grd 08, 13:49:26 pm »
Visai neblogu kovu yra...Man patiko..
Kai kurias kovas peržvelgiau, man tai nepatiko. Strikinėja kaip zuikučiai 1min kol kuris nors išdrįsta kokį smūgį ar du padaryt ir tada vėl strikinėja :/

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Vieta: Vilnius
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #94 įjungtas: 2012 Grd 08, 14:19:19 pm »
Na, iš pirmo žvilgsnio tai ir man pasirodė zuikių kovos. Teko ilgiau pažiūrėt, kol supratau, kame replės, kodėl šokinėja, kodėl reik sustot smūgį pataikius, o ne damušt, kodėl kontaktas beveik nesamas... Vėl teko prisimint, ką apie karate esu girdėjęs,suvest su tuo,ką matau, tai pradėjau kitaip biškį žiūrėt. Tiesiog žmonės taip supranta kovą, tame ir yr skonis viso reikalo. Nesiimsiu kritikuot vien todėl, kad tiesiog aš kitaip pratęs kovot. Kad buvo gražių vietų, kuriose mačiau KARATE, tai tikrai  :clap:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #94 įjungtas: 2012 Grd 08, 14:19:19 pm »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #95 įjungtas: 2012 Grd 08, 21:36:42 pm »
Chaotic-va butent to vieno smugio ir uztektu, patikek jei praleistum be pirstineles. Ten kartais tooookie smugiai praeina, kad plaukai pasisiausia.O islaukimas- vienas shotokan pliusu. + laaabai geras distancijos isskaityma, reakcija , greitis ir koncentracija. Is paziuro tos kovos atrodo tokios, nes ten kovoja auksto lygio sportininkai, jie techniski ir zino, kad uz bereikalinga kontakta bus nubausti, t.y. jie prisitaiko prie tokiu salygu ir ta atidirba. Juk ir boksininkas nesmugiuoja alkunemis, nors ziurint tailando bokso atstovui pasirodys, kad jerunda, nes jie nesmugiuoja alkunemis ir tai nebera super. Bet ne vienas tailando boksininkas yra krites po boksininko smugio, kada ir jam buvo leisita daryti pagal tailando bokso taisykles. Man juokingai atrodo tie apsaugom apsikrove pilno kontakto boicai. Nu nepatinka ir viskas, nes praleisti smugi ir yra praleisti, o "ne per salma", "i krutines apsauga" , "per koju apsaugas"...Nu nepatinka ir ju stengiuos net dabar, senatveje , naudoti kuo maziau.Jei buna kokia trauma ir norisi, kartais reikia kovot- ok, deduosi ir einu , bet siaip man nepatinka...O shotokane, per treniruote uztenka pora praleist ir grizti kiaurom lupom :nezino: Nors , rodos, praleidai tik pora, o lupa prakalta, zandikauli skauda. Ir galvoji- kada ir kas cia taip :-)
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #96 įjungtas: 2012 Grd 09, 11:05:05 am »
na, vaikam ir merginom tai geriau su apsaugom tą pilną kontaktą varyt. O šiaip tai pritariu. Apskritai, su šalmu būdamas tai daugiau ir skanesnių smūgių praleidžiu, vien todėl, kad matomumą riboja. Bet treniruojasi pas man, pvz., rokeris muzikontas, kuriam reik koncertuot, todėl į sparingą tik su namordniku leidžiu-kad vaizdo nepagadint. Dar šalmus su namordnikais naudoju, kada sparinge užduotis yra alkūnes išnaudot. Bet kuomet įtraukiamas darbas parteryje vėlgi- su šalmais normaliai nepaimtyniausi, tenka ribot kontaktą ir pvz., smūgį alkūne į snukį atliknėt tik kaip imitaciją. Todėl visai suprantu tą kontakto ribojimą karate.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #97 įjungtas: 2012 Grd 09, 16:23:08 pm »
Chaotic-va butent to vieno smugio ir uztektu, patikek jei praleistum be pirstineles. Ten kartais tooookie smugiai praeina, kad plaukai pasisiausia.O islaukimas- vienas shotokan pliusu. + laaabai geras distancijos isskaityma, reakcija , greitis ir koncentracija. Is paziuro tos kovos atrodo tokios, nes ten kovoja auksto lygio sportininkai, jie techniski ir zino, kad uz bereikalinga kontakta bus nubausti, t.y. jie prisitaiko prie tokiu salygu ir ta atidirba. Juk ir boksininkas nesmugiuoja alkunemis, nors ziurint tailando bokso atstovui pasirodys, kad jerunda, nes jie nesmugiuoja alkunemis ir tai nebera super. Bet ne vienas tailando boksininkas yra krites po boksininko smugio, kada ir jam buvo leisita daryti pagal tailando bokso taisykles. Man juokingai atrodo tie apsaugom apsikrove pilno kontakto boicai. Nu nepatinka ir viskas, nes praleisti smugi ir yra praleisti, o "ne per salma", "i krutines apsauga" , "per koju apsaugas"...Nu nepatinka ir ju stengiuos net dabar, senatveje , naudoti kuo maziau.Jei buna kokia trauma ir norisi, kartais reikia kovot- ok, deduosi ir einu , bet siaip man nepatinka...O shotokane, per treniruote uztenka pora praleist ir grizti kiaurom lupom :nezino: Nors , rodos, praleidai tik pora, o lupa prakalta, zandikauli skauda. Ir galvoji- kada ir kas cia taip :-)
Suprantu ką turit omeny  :handshake: Man teko, kad ir vienoje treniruotėje pabūti pas Smauglį (ten shotokan berots ir buvo). Tai man taip neįprasta buvo , wt buvau pripratusi prie artimos distancijos ir nestiprių smūgių, o ten viskas buvo priešingai. Padaro kelis smūgius ir pabėga. Bandai vytis mažint distancija gauni iš kojos. Galiausiai pavargau besivaikydama, blokai tik muses vaikyt pradėjo ir tada jau visai kovot nebesisekė, praleidau kelis į galvą kelis į pilvą ir viskas, gulėjau . Tada dar nebuvo aišku, kas ne taip buvo dabar jau aiškiau, kad ir kaip būtum visokius blokus įvaldęs, jei priešininkas smūgius atidirbęs geriau vistiek gausi...Nes tu priešininko bijosi, o tavęs ne - puls kol pavargsi,o tada sutvarkys...Vieną gerą karatistišką praleisi smūgį  visos blokų technikos pasimirš, beliks tik duot snukin , kad pats mažiau gautum...Aš va po biški pas Arimaną mokausi smūgiuoti, nes karatistų  :respect: dėka supratau, kad tik humaniškas blokavimas be gerų smūgių kovoje nelabai padeda ...
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #98 įjungtas: 2012 Grd 10, 14:39:46 pm »
supratau, kad tik humaniškas blokavimas be gerų smūgių kovoje nelabai padeda ...
... tsaknat, nepuoli tu, puola tave.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #99 įjungtas: 2012 Grd 10, 16:41:09 pm »
dėka supratau, kad tik humaniškas blokavimas be gerų smūgių kovoje nelabai padeda ...

idomiai skamba siti du zodziai viename sakinyje. bet nieko, taip po biskeli, va nuejus i tokius renginukus, kaip parasei - islipsi is tu fantaziju pasaulio :D o kai islipsi is fantaziju pasaulio, bus lengviau pasirinkt vis tik nori tu ta kovotoja but, ar nafig tau ir busi humaniska asmenybe :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

« Atsakyti #99 įjungtas: 2012 Grd 10, 16:41:09 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #100 įjungtas: 2012 Grd 11, 09:44:06 am »
idomiai skamba siti du zodziai viename sakinyje. bet nieko, taip po biskeli, va nuejus i tokius renginukus, kaip parasei - islipsi is tu fantaziju pasaulio :D o kai islipsi is fantaziju pasaulio, bus lengviau pasirinkt vis tik nori tu ta kovotoja but, ar nafig tau ir busi humaniska asmenybe :D
nifiga. Vat aš, pvz., humaniškas. Vat galėjau pasirinkt, ar sulaužyt snukį komunisto išperai, ar tiesiog ragus prakalt ir porą guzų įstatyt. Tik ragus prakaliau.  Geras aš :E
Carlos Castaneda

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #101 įjungtas: 2012 Grd 11, 10:38:02 am »
....snukį komunisto išperai,...
Vien už tai Tau pliusas  :D
ir nepamirškim apie ką tema.  :handshake:
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #102 įjungtas: 2012 Grd 11, 10:45:38 am »
Dėkui  :kikena:
O apie tas varžybas, tai patiko, kaip iš galinės šaudo. Na, vėlgi, nedaryčiau aš taip, bet žinant karate- gražiai šaudo. Dar, lygtai, kažkas šaunų uramavašį švystelėjo. Gaila, kad užbaigt negalėjo  :-)
Carlos Castaneda

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #103 įjungtas: 2012 Grd 12, 15:57:44 pm »
nifiga. Vat aš, pvz., humaniškas. Vat galėjau pasirinkt, ar sulaužyt snukį komunisto išperai, ar tiesiog ragus prakalt ir porą guzų įstatyt. Tik ragus prakaliau.  Geras aš :E

nu cia is serijos: koks as geras, nors ir blogas, bet ne toks blogas, tai geras :D populiarus cia tas sarkazmas kovos klube, bet va ne visi ji supranta ir po to prisigalvoja. "kaip cia, kad ir snukio dauzyt nereiktu, bet kad ir pridauzytas butu" :D bet tai cia jau ne apie karaciu :) nors karaciavai irgi dauzo kiek girdejau :D

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #104 įjungtas: 2012 Grd 13, 08:49:45 am »
nu cia is serijos: koks as geras, nors ir blogas, bet ne toks blogas, tai geras :D populiarus cia tas sarkazmas kovos klube, bet va ne visi ji supranta ir po to prisigalvoja. "kaip cia, kad ir snukio dauzyt nereiktu, bet kad ir pridauzytas butu" :D bet tai cia jau ne apie karaciu :) nors karaciavai irgi dauzo kiek girdejau :D
Qe??  :nezino:
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

« Atsakyti #104 įjungtas: 2012 Grd 13, 08:49:45 am »