Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Re: Karate - 3

<< < (16/136) > >>

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti noreciau ismokti pagrindinius judesius is ranku, koju ir juos praktikuoti.. aisku, laiko tam noretusi skirti kuo daugiau, bet kaip sakei, siuolaikiniame pasaulyje sunku daug laiko atrast. kolkas nesiruosiu (bet ziauriai noreciau) pasiekti aukstuosius dan lygmenis, nes jau per velu, bet treniruotis vistiek noreciau. tikslas, kaip ir sakiau pramokti judesius. treniruotis sau, varzybos man nelabai aktualios, o del saviginos, tai irgi nepagrindinis tikslas. zodziu, pagrinde sau treniruotis noriu.

--- Baigti citatą ---

Tokiam amžiui tikrai ne per vėlu. Aš pats į karate atėjau, kai įstojau į aukštąją.
Tik tas noras turėti aukštus dan laipsnius nedalyvavus varžybose, tai kvepia prastai...
Šiuolaikinėse sistemose apskritai neduočiau jokio dan laipsnio be dalyvavimo varžybose ir atitinkamos kovinės patirties.

Azamato Bagatov:
dekui uz atsakymus, pradesiu eiti i karate treniruotes ir ziuresiu kaip sekasi, reiks pagalvot ir del varzybu, jeigu sieksiu dan laipsniu.

firefighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtidekui uz atsakymus, pradesiu eiti i karate treniruotes ir ziuresiu kaip sekasi, reiks pagalvot ir del varzybu, jeigu sieksiu dan laipsniu.

--- Baigti citatą ---
mano kuklia nuomone po pirmo rimtesnio šparingo suprasi, kad apie danus galvot dar labai anksti :) sėkmės treniruojantis  :handshake:

pitbull:):
Filmukas apie viena is Rusijos treneriu-mokytoju :respect:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiFilmukas apie viena is Rusijos treneriu-mokytoju :respect:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---
o, jį žinau, jis kietas  :respect:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją