Aaaa, paskaičiau, net nebediskutuoju...Taip, muštynės panaudojant irklus yra pačios geriausios. Vietnamiečiai juk per karą mušė amerikiečių desantininkus, kurie buvo mokesi pas Norisą amerikietiško, bekontaktinio karate. Todėl daužė juos dieną naktį, rytą ir vakarą. Tai ir parodo, kad vietnamiečių kovos menai patys kiečiausi
Ir gan keistai pas Tave renkasi lūzeriai? Nieko neįtari?
Kitur nelieka, kažkodėl...Ateina pasitaisyt pas Tave...Ai, dar pas Lisyciną eina, nes jis irgi viską ir visus ištaiso...Ateitų geras kyokushinas- esu 100 proc. įsitikinęs- atsušilintų jums visiems kojas ten taip, kad maža nepasirodytų ir išeitų. Be jokių ten super technikų...Nors vėl, Vietname neatsušilino...Nu šūdas karate, eisiu į vovinam, kur Baltarusijoj sukūrė...
Nepyk, kažkuom Tavo pasisakymai visur kvepia...Gal kokiu "lotosu"?
NU vat, kažkaip neatidžiai tamsta perskaitei, įsižeidei, susiparinai... Kaip 40metis karatistas tamsta labai nervingas. Taigi aš rašiau, kad mano patirtis su karate yra gana siaura ir esu pasirenges vsokiausiems argumentams ir informacijai, bo stengiuos mąstyt plačiau. O tu jau vaikiškai kažkaip iškart ,, geriausias-blogiausias" pradėjai stumt. Aš gi tiesiog parašiau, ką savo akimis regėjau ir ką pastebėjau. Vat šitoj vietoj, kaip karate žinovas, galėjai mane pataisyt, o ne taškytis čia seilėm.
Geras kiokušinas atkaltų prastą tailandistą, NNistą, jis atkaltų if prastą kiokušiną. Per kojas mes irgi mušam. Liūzeriai pas mane ateina ir išeina. Klaidos, kaip rašiau, yra mano ,,egzotikos" kontekste. Kas klaida NN, gali būt priimtina karate ir atvirkščiai. Tad grįžtam prie civilizuotos diskusijos, kur tamsta, kuris esi karatistas, švieti mae apie karate.

Kofidrinkeriui- aš iš apsaugų naudoju MMA pirštines, kapą ir bandažą. Atskirais atvejais- šalmus su namordinkais. Kartais išvis nenaudojam apsaugų, bet ribojam kontaktą. dirbam įvairiai. Tad nepezėk nežinodamas. Krūtinės apsaugas naudoja MERGINOS.