AutoriusTema: Diskusijos apie temą "Programos".  (Skaityti 8790 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
Re: Diskusijos apie temą "Programos".
« Atsakyti #30 įjungtas: 2012 Bal 12, 20:54:03 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Mitybą susiderinęs , apie alkoholį nėra net kalbos. ;)
Patarkite ką nors iš ryškinimo.

O kažkas rašė, kad niekas to neklausia  :kikena:
Bent parašytum, kiek maždaug iki preso likę? Keli ar keliolika cm???
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #31 įjungtas: 2012 Bal 12, 21:13:50 pm »
O kažkas rašė, kad niekas to neklausia  :kikena:
Bent parašytum, kiek maždaug iki preso likę? Keli ar keliolika cm???
Ha ha ha..Vėliavą tau į rankas ir į humoro klubą. ;)

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #32 įjungtas: 2012 Bal 12, 21:51:44 pm »
Ha ha ha..Vėliavą tau į rankas ir į humoro klubą. ;)

Ačiū  :pasiduodu:

O iš kur mums žinot, ar pa tave mozolis  :sumo2: kaip reikiant, ar tik paryškint  :stanga: reikia??? Bet kuriuo atveju: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #33 įjungtas: 2012 Bal 13, 09:10:20 am »
O aš dar savo pamėgtą pasiūlysiu: P90X Abs: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
(Egzaminas birželio pirmą  ;-) )
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

lialialia

• Svečias
« Atsakyti #34 įjungtas: 2012 Bal 25, 21:53:16 pm »
Norėjau paklausti , man 4 treniruotės per savaitę.Ar nebūtų per didelis krūvis sportuojant treniruoklius bent 3 kart per savaitę..?
Norėčiau todėl , kad turiu masės(neesu storas , bet ir ne kaulų rinkinys) ir norėčiau tą masę paversti raumenimis...Tarkime po treniruotės einu į treniruoklių salę arba atvirkščiai...
« Paskutinis taisymas: 2012 Bal 25, 21:57:26 pm nuo lialialia »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2012 Bal 25, 21:53:16 pm »

Atsijungęs Piratas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2011
  • Žinutės: 133

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2012 Geg 04, 00:31:29 am »
Išbandžiau šitą programą: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Bet padaryt be petraukų bent jau kol kas be šansų. Ar daug prarandi naudos, darydamas pertraukėles?

Atsijungęs Grizis

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2012
  • Žinutės: 29
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2012 Rgp 22, 18:27:01 pm »
Sveiki. Esu 14m. bachuras. Liesas (164cm 36kg.) Gal kas galit kokią programą įmest  kaip masės įgaut? :chmm: :chmm: :chmm:
Laimi ne tas kuris yra stipresnis, bet tas kuris eina iki galo.

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #37 įjungtas: 2012 Rgp 22, 20:51:43 pm »
Sveiki. Esu 14m. bachuras. Liesas (164cm 36kg.) Gal kas galit kokią programą įmest  kaip masės įgaut? :chmm: :chmm: :chmm:
Kavinuko bloge yra vienas įrašas, kur rasi atsakymus į tokius klausimus :D
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

StrongKick

• Svečias
« Atsakyti #38 įjungtas: 2012 Rgs 02, 20:25:40 pm »
Sveiki. Taigi, esu 17metu, seniau 3metus lankiau karate shotokan ir 2 metus karate kyokushin, bet kai nebevyko karate treniruotes perejau prie bodybuiling'o kuriuo uzsijamu jau apie 6menesius... Dabar atsirado proga vel lankyti karate kyokushin treniruotes, bet noriu tureti ir normalia forma... Dabar sveriu 71kg, o mano ugis yra 187cm... Taigi esu gan kudas... Gal galetumet patarti kaip suderinti siuos du dalykus? I karate treniruotes eiciau 2 kartus per savaite, ir 2 arba 3 dienas galeciau eiti i 'stangine'... Gal galetumet pasiulyti kokia treniruociu programa 'stangineje'? Nenoriu tapti vadinamaja 'spinta', bet noriu palaikyti gera forma, mano tikslas is isvazdos butu kazkas tokio Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti . Tiesa, dar viena karta per savaite einu i baseina... Na manau supratot mano tiklus. Gal kam nors pasirodys sita tema juokinga, bet tikiuosi atsiras ir tokiu kurie pagelbes..

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2012 Rgs 03, 03:30:28 am »
Sveiki. Taigi, esu 17metu, seniau 3metus lankiau karate shotokan ir 2 metus karate kyokushin, bet kai nebevyko karate treniruotes perejau prie bodybuiling'o kuriuo uzsijamu jau apie 6menesius... Dabar atsirado proga vel lankyti karate kyokushin treniruotes, bet noriu tureti ir normalia forma... Dabar sveriu 71kg, o mano ugis yra 187cm... Taigi esu gan kudas... Gal galetumet patarti kaip suderinti siuos du dalykus? I karate treniruotes eiciau 2 kartus per savaite, ir 2 arba 3 dienas galeciau eiti i 'stangine'... Gal galetumet pasiulyti kokia treniruociu programa 'stangineje'? Nenoriu tapti vadinamaja 'spinta', bet noriu palaikyti gera forma, mano tikslas is isvazdos butu kazkas tokio Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti . Tiesa, dar viena karta per savaite einu i baseina... Na manau supratot mano tiklus. Gal kam nors pasirodys sita tema juokinga, bet tikiuosi atsiras ir tokiu kurie pagelbes..
Jei turi treneri, tai su juo ir tarkis.
Tos visos "savarankiskos sistemos" man primena nora is belekokiu detaliu sudeti Mersa. Rastas mano baisus dabar, nes su kompo kalbom problemos :D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Atsakyti #39 įjungtas: 2012 Rgs 03, 03:30:28 am »

Atsijungęs gedaas

• 10 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2012
  • Žinutės: 6

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2012 Rgs 10, 08:59:17 am »

Kiek dienu galesi patempti ir ten ir ten kad nepervargtum ir dar priaugti stovio priklauso nuo to ka valgysi. Tas pats ir kokia ta mase bus ir priklausys nuo maisto. Kaip kazkas yra pasakes "ka valgai taip ir atrodai". O siaip cia nesusidelioja forume kazko paklausus kiekvienam individualiai ir nuo daug ko priklauso.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #41 įjungtas: 2012 Lap 07, 19:40:51 pm »
Sveiki, taigi, tikuosi si karta savo klausyma geroj vietoj parasysiu ir niekas jo nebeperkels...  Galvojau derint kulturizma su karate, bet pasidomejau (ir pats pajutau), kad darbas su dideliais svoriais mazina smugio greiti, vikruma, istverme, reakcija ir siaip nieko gero neduoda tik raumenu mases... Tai noreciau paklaust gal kas kokia programa patarsit? I sale galiu eit 3 kartus per savaite, ten yra stangu, hanteliu, skersiniai, begimo takeliai, ivairus treniruokliai... Noreciau, kad programa butu ugdyt istvermei, greiciui, palaikyt formai... :)

Atsijungęs Azamato Bagatov

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2012
  • Žinutės: 21
  • Vieta: Klaipeda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #42 įjungtas: 2012 Grd 03, 21:15:35 pm »
Sveiki. ar nebutu per mazas/didelis kruvis darant tokia programa:

Pirmadieni karate shotokano trenuiruote
antradieni cardio  po keliu valandu treniruote namuose( smugiu technikos, dauzymas i maisa, atsispaudimai)
treciadieni treniruote saleje su svoriais (7-8 pratimai)
ketvirtadieni cardio  po keliu valandu treniruote namuose( smugiu technikos, dauzymas i maisa, atsispaudimai)
penktadieni karate shotokano trenuiruote
sestadieni treniruote saleje su svoriais (7-8 pratimai)
sekmadieni visiskas poilsis

tikslas butu toks : karate treniruotems jegos ir technikos tobulinimas, o svoriu saleje palaikyti forma.
P.S jei tai svarbu :shotokana sportuoju 6 menesius, o apskriai kokius 4 metus sportuoju.

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2007
  • Žinutės: 562
  • Vieta: Oslo
  • Šalis: no

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2013 Lie 12, 17:38:17 pm »
Norėtūsi kiek pajudinti temą  :oops: su keleta klausimų:
- kaip teisingiau, geriau pasidėlioti skirtingas programas (jų seką) kovotojams, kur be visa ko būtų aišku kovos meno elementai, bet prie visa to akcentai dar tokie, pvz.:
  • lankstumo, vikrumo pr. + BFP
  • ištvermė
  • jėga
  • greitis
  • sprogstamoji jėga

- Kokie dar galimi ciklai ir ar toks eiliškumas logiškas?
- Ar skiriasi smūgiuotojo ir imtyninko programos, jų eiliškumas. Kodėl?

P.s. tikiuosi teisingą temą pasirinkau rašydamas  :oops: ir tikiuosi ne perdauk klausimų vienam kartui?  :D
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #44 įjungtas: 2013 Lie 12, 17:48:20 pm »
Čia yra boksininkų ir imtyninkų treniruotės, ir jų specifika kardinaliai skiriasi dėl skirtingų kovų pobūdžio:

« Atsakyti #44 įjungtas: 2013 Lie 12, 17:48:20 pm »