Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Diskusijos apie temą "Programos".
gedaas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki. Taigi, esu 17metu, seniau 3metus lankiau karate shotokan ir 2 metus karate kyokushin, bet kai nebevyko karate treniruotes perejau prie bodybuiling'o kuriuo uzsijamu jau apie 6menesius... Dabar atsirado proga vel lankyti karate kyokushin treniruotes, bet noriu tureti ir normalia forma... Dabar sveriu 71kg, o mano ugis yra 187cm... Taigi esu gan kudas... Gal galetumet patarti kaip suderinti siuos du dalykus? I karate treniruotes eiciau 2 kartus per savaite, ir 2 arba 3 dienas galeciau eiti i 'stangine'... Gal galetumet pasiulyti kokia treniruociu programa 'stangineje'? Nenoriu tapti vadinamaja 'spinta', bet noriu palaikyti gera forma, mano tikslas is isvazdos butu kazkas tokio Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti . Tiesa, dar viena karta per savaite einu i baseina... Na manau supratot mano tiklus. Gal kam nors pasirodys sita tema juokinga, bet tikiuosi atsiras ir tokiu kurie pagelbes..
--- Baigti citatą ---
Kiek dienu galesi patempti ir ten ir ten kad nepervargtum ir dar priaugti stovio priklauso nuo to ka valgysi. Tas pats ir kokia ta mase bus ir priklausys nuo maisto. Kaip kazkas yra pasakes "ka valgai taip ir atrodai". O siaip cia nesusidelioja forume kazko paklausus kiekvienam individualiai ir nuo daug ko priklauso.
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiSveiki, taigi, tikuosi si karta savo klausyma geroj vietoj parasysiu ir niekas jo nebeperkels... Galvojau derint kulturizma su karate, bet pasidomejau (ir pats pajutau), kad darbas su dideliais svoriais mazina smugio greiti, vikruma, istverme, reakcija ir siaip nieko gero neduoda tik raumenu mases... Tai noreciau paklaust gal kas kokia programa patarsit? I sale galiu eit 3 kartus per savaite, ten yra stangu, hanteliu, skersiniai, begimo takeliai, ivairus treniruokliai... Noreciau, kad programa butu ugdyt istvermei, greiciui, palaikyt formai... :)
--- Baigti citatą ---
Azamato Bagatov:
Sveiki. ar nebutu per mazas/didelis kruvis darant tokia programa:
Pirmadieni karate shotokano trenuiruote
antradieni cardio po keliu valandu treniruote namuose( smugiu technikos, dauzymas i maisa, atsispaudimai)
treciadieni treniruote saleje su svoriais (7-8 pratimai)
ketvirtadieni cardio po keliu valandu treniruote namuose( smugiu technikos, dauzymas i maisa, atsispaudimai)
penktadieni karate shotokano trenuiruote
sestadieni treniruote saleje su svoriais (7-8 pratimai)
sekmadieni visiskas poilsis
tikslas butu toks : karate treniruotems jegos ir technikos tobulinimas, o svoriu saleje palaikyti forma.
P.S jei tai svarbu :shotokana sportuoju 6 menesius, o apskriai kokius 4 metus sportuoju.
Brizas:
Norėtūsi kiek pajudinti temą :oops: su keleta klausimų:
- kaip teisingiau, geriau pasidėlioti skirtingas programas (jų seką) kovotojams, kur be visa ko būtų aišku kovos meno elementai, bet prie visa to akcentai dar tokie, pvz.:
* lankstumo, vikrumo pr. + BFP
* ištvermė
* jėga
* greitis
* sprogstamoji jėga
- Kokie dar galimi ciklai ir ar toks eiliškumas logiškas?
- Ar skiriasi smūgiuotojo ir imtyninko programos, jų eiliškumas. Kodėl?
P.s. tikiuosi teisingą temą pasirinkau rašydamas :oops: ir tikiuosi ne perdauk klausimų vienam kartui? :D
EzysGazuotas:
Čia yra boksininkų ir imtyninkų treniruotės, ir jų specifika kardinaliai skiriasi dėl skirtingų kovų pobūdžio:
Registruotis arba Prisijungti
Registruotis arba Prisijungti
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją