AutoriusTema: Kokie smūgiai turėtų būti užpuolant?  (Skaityti 21888 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs CmnDo

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2013
  • Žinutės: 41
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • n/a
Re: Kokie smūgiai turėtų būti užpuolant?
« Atsakyti #75 įjungtas: 2013 Sau 19, 21:39:51 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
O apibendrinant, mintis mano tame, kad mokytis smūgiuot reikia pas tuos kas tai daryti moka geriausiai, bei nesidangsto visokiom "gatvės savigynom". Tiesiog reguliariai mala vieni kitiem snukius  :punch:
Tai kaip supratau, aš esu teoretikas ir nesitreniruoju. Aišku, tai tada jūs esate telepatas.
O su tokiais terminais kaip "gatvės savigyna" tai tiesiog juokinga skaityt... yra žinok dar toks terminas kaip "Kovinė sistema" "asmens apsauga" "smurto prevencija" galim kartu pasijuokt.
Even if a Samurai's head were to be suddenly cut off, he should still be able to perform one more action with certainty. If one becomes like a revengeful ghost and shows great determination, though his head is cut off, he should not die.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #76 įjungtas: 2013 Sau 19, 21:46:18 pm »
Tai kaip supratau, aš esu teoretikas ir nesitreniruoju. Aišku, tai tada jūs esate telepatas.
Bėda tik tame ,kad aš to nesakiau  ;-)

O su tokiais terminais kaip "gatvės savigyna" tai tiesiog juokinga skaityt... yra žinok dar toks terminas kaip "Kovinė sistema" "asmens apsauga" "smurto prevencija" galim kartu pasijuokt.
:nezino:  Vadint galima bilekaip. Man lengviau pasakyt "gatvės savigyna" arba "veikla imituojanti kovos meną" ,nei "Lee Morrisono užpatentuotas super tikroviškas gatvinių susidūrimų direktyvas ir nuostatas atitinkantis kovos mokslas"... Kas skamba juokingiau?  :nezino:
Pamiršot apie ką tema?  :nezino: 

Atsijungęs CmnDo

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2013
  • Žinutės: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • n/a
« Atsakyti #77 įjungtas: 2013 Sau 19, 21:47:57 pm »
Juokingiausia, kad panašu , kad ne aš pamiršau apie ką tema, o tamsta, pats pamiršote.

Einu teorijos mokintis, sėkmės.
Even if a Samurai's head were to be suddenly cut off, he should still be able to perform one more action with certainty. If one becomes like a revengeful ghost and shows great determination, though his head is cut off, he should not die.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #78 įjungtas: 2013 Sau 19, 22:34:15 pm »
Taip išeina, kad mano n laiko atidirbinėta technika, kuri kaiptik ir skirta duot sukin narkomanui lifte, ar komunistui sereikiškėse, yra kaka ( nors suveikė nekartą  :icon_bat: ), o vat visokie džonai smitai ly morisonai van damai, pasirodo, geriau žino, kaip tai daryt. Ir tada parodo veiksmus, kurie yra turbūt visuose kovos menuose. Ir kalba tai, kas yra kalbama visiems KM naujokams. Kaip alternatyvą. Nervina tas pastovus dviračio išradinėjimas.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #79 įjungtas: 2013 Sau 19, 22:37:12 pm »
Taip išeina, kad mano n laiko atidirbinėta technika, kuri kaiptik ir skirta duot sukin narkomanui lifte, ar komunistui sereikiškėse, yra kaka ( nors suveikė nekartą  :icon_bat: ),
Taip jau išeina ,kad niekas tau tę iš tikro nesuveikė  :-(   :-]

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #79 įjungtas: 2013 Sau 19, 22:37:12 pm »

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #80 įjungtas: 2013 Sau 19, 23:12:54 pm »
Juokingiausia, kad panašu , kad ne aš pamiršau apie ką tema, o tamsta, pats pamiršote.

Einu teorijos mokintis, sėkmės.
Kovos menas tau ne menas.
Peilių tau ten kažkokių ypatingų reikia.
Bile kokie smūgiai, tau kažkas super.

Galvoju, gal mes kažko nežinom. Tai tu pasipasakok apie save kažką... žinai, čia galvoja taisyklė "Jei tavęs nebuvo sąskrydyje, tai forume tu net negimei". Ane, Arimanai?   :D

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #81 įjungtas: 2013 Sau 20, 00:42:16 am »
Taip jau išeina ,kad niekas tau tę iš tikro nesuveikė  :-(   :-]
Nu taip išeina  :nezino: Matyt buvau paveiktas nerealaus savim pasitikėjimo, kurio mane pripumpavo kovos menuose ir tiesiog patyriau pergalingas haliucinacijas  :-( Nes bankė su alkūne iš MT, pasirodo, gatvei netinka. Tinka džonomorisono bankė su alkūne.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 37

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #82 įjungtas: 2013 Sau 20, 01:19:07 am »
Normalus bahuras tas Morrisonas.
O kad zmogus babkes daro tai pirma kart girdziu kad blogas dalykas!  :-]
Nustokit trizniuot ten kur nereik. Visiem bele parodyt kokie visi "dideli" ir "suprantatys" :) Ekspertai gi  :kikena:
Puses paklodziu net neskaiciau.

p.s. kartais nebutina, kad parodytu kazka naujo, uztenka kad parodytu kazka kas neveikia. Nevisada pridet yra geriau, kartais reik atimt.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #83 įjungtas: 2013 Sau 20, 07:28:34 am »
p.s. kartais nebutina, kad parodytu kazka naujo, uztenka kad parodytu kazka kas neveikia. Nevisada pridet yra geriau, kartais reik atimt.
Tai naujokams niekas neveikia  :kikena:

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #84 įjungtas: 2013 Sau 20, 10:46:07 am »
Normalus bahuras tas Morrisonas.
O kad zmogus babkes daro tai pirma kart girdziu kad blogas dalykas!  :-]
Nustokit trizniuot ten kur nereik. Visiem bele parodyt kokie visi "dideli" ir "suprantatys" :) Ekspertai gi  :kikena:
Puses paklodziu net neskaiciau.

Aš už natūralų produktą, kad tave kur  :A Labai nemėgstu, kaip pasakytų Šliogeris, mokslinio žargono, ypač kai kalba eina apie parastus dalykus.
Carlos Castaneda

« Atsakyti #84 įjungtas: 2013 Sau 20, 10:46:07 am »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 37

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #85 įjungtas: 2013 Sau 20, 13:09:48 pm »
Aš už natūralų produktą, kad tave kur  :A Labai nemėgstu, kaip pasakytų Šliogeris, mokslinio žargono, ypač kai kalba eina apie parastus dalykus.

kad zmones suprastu - reik kalbet ju kalba. Koks skirtumas kaip tu ten ta smugi pavadinsi, jei jis instruktorius/pardavejas, svarbiausia, kad sugebetu ismokyti (ir parduot) :) Man pvz nepatinka kai nepaaiskina principu, o tik "reik taip, nes reik". O kitam kaip tik patinka.

man rodos cia per daug i beletristikas ir patryzniojimus dauguma linke :) aisku gal ir gerai, neduodat tiem visiem "guru" atsipalaiduot  :kikena:
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Rickson

• 7 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2011
  • Žinutės: 59

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #86 įjungtas: 2013 Grd 01, 23:56:01 pm »
Sveiki
O klausykit plika ranka musant i galva, kaip saugiau musti, kad nesuzalot krumpliu, ar kai kumstis horizontalioje padetyje (nykstys i sona) ar kai kumstis vertikalioje padetyje (nykstys i virsu)? nes man cia krav maga trefkej sake ir youtubej paziurinejau biski, tai nerekomenduoja gatvej musti kumsciu, nes labai didele tikimybe susizalot, geriau must kai kumstis plaktuku? taigi kame pavojus musant gatveje i galva pliku kumsciu bokso ar muaithai technika i galva? aciu

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 53
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #87 įjungtas: 2013 Grd 02, 04:55:21 am »
Sveiki
O klausykit plika ranka musant i galva, kaip saugiau musti, kad nesuzalot krumpliu, ar kai kumstis horizontalioje padetyje (nykstys i sona) ar kai kumstis vertikalioje padetyje (nykstys i virsu)? nes man cia krav maga trefkej sake ir youtubej paziurinejau biski, tai nerekomenduoja gatvej musti kumsciu, nes labai didele tikimybe susizalot, geriau must kai kumstis plaktuku? taigi kame pavojus musant gatveje i galva pliku kumsciu bokso ar muaithai technika i galva? aciu

O tu pasivaikščiok po gatves ir paskaičiuok statistiką, kokių bankių daugiau gavai ir kurios labiau skaudėjo.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #88 įjungtas: 2013 Grd 02, 09:08:57 am »
Sveiki
Oi  :chmm: Tai pradžiai išsiaiškinam, kad nykštys neturi niekur styrot. Bokso pirštinėj pirštų padėtis yra kitokia, nykštys styro į viršų vertikalioj ir į šoną horizontalioj padėtyje. Bet jeigu taip bandysi smūgiuot plika ranka, greičiausiai baigsis ligonine. Realiai nykštys turi būt prie rodomojo ir vidurinio, sulenktas, prispaustas, kumštis turi būt vientisas, be jokių skylių, styrančių pirštukų ir t.t.
Maždaug esmę pasakė šitas dėdė.
Vėlgi, bokso pirštinė + bintai leidžia daužyt iš visų jėgų, kad ir raguosna, gi pliku kumščiu besišvaistydamas tikrai jį traumuosi, klausimas tik kiek smarkiai. Kumščiu geriausia smūgiuot trumpus, aštrius, labai tikslius smūgius. Klausimas, ar sugeba eilinis žmogus smūgiuot gatvėj būtent šitaip? Atsakymas: nė velnio. Vanoja maždaug į neprieteliaus pusę, ūkiškai. Todėl geriausia delnas. Jis nesiekia taip toli, kaip kumštis, bet saugiau. Nors delnu smūgiuot irgi reik mokytis, kad nebūtų bobiškų ,,pliūchų". Delnas dar yra geriau dėl hmm... higienos sumetimų :kikena: Pataikai į dantis- bus kraujo. Tavo, jo. Dantų, būna, nemėgsta neprietelius valytis. Iki šiol turiu randą ant krumplių, žaizda turbūt mėnesį gijo, veu...
Carlos Castaneda

Atsijungęs Starka

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2009
  • Žinutės: 455
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #89 įjungtas: 2013 Grd 02, 10:31:40 am »
kam gatvej pliku kumsciu must...gaila gi ranku .. geriau must pagaliu, lauztuvu, taburete , plyta .... 

« Atsakyti #89 įjungtas: 2013 Grd 02, 10:31:40 am »