atsimenu ir as viena karta. eina i mane toks loxas su tikslu man duot i galva (prisisnekejau). stoviu, laukiu kol prieis ir galvoju "vo dabar kaip tik padaidiot iskarto kalsiu i snapa
". ir tik staiga matau, kad "anas pirms užsimojo, jomajo, kas daba?", anas matyt buvo visiskas loxas ir visiskai nesiorentavo distancijoj, nes uzsimojo gerokai per anksti, nes is tokios distancijos nebutu manes pasiekes, bet tas jo uzsimojimas man isarde planus. kai pamaciau paruosta ranka, nors jis buvo dar per toli, taciau tai priverte mane persiorentuot an ginybos. ir tas loxas
uzsimojas smugiui dar zenge mazdaug visa zingsni i mane (su distancijos pojuciu matomai jam buvo nekas) ir tada jau matau, kad istikruju skrenda banke!! (i mane!) nu tokiu dyvu iki tol net per joki sparinga kazkaip lyg ir neteko patirt, tai is tos nuostabos istiko mane kazkoks "stuporas", niekaip negalejau atsitoket wtf? kas cia da per technika naujoviska? are you serious dude? ir kai banke jau realiai skrido i galva, as dar buvau net ranku nepakeles, o mintyse dar vis sukosi tik viena mintis - "wtf?!"... ir tada nutiko tai, ka dar dabar atsimenu kaip per koki filma in slow motion. ogi kol masciau wtf mano kairioji-istikimoji pati pakilo ir tiesiog galima sakyt reflektyviai, paprastu karate bloku nublokavo ta smugi
"va!" pagalvojau as tuomet! ir mano desinioji po bloko irgi beveik pati pasiruose kalt karatistine banke ir atsidure prie sono, taciau kai tik jau norejau kalt tik, pyst! ogi matau, kad dar viena banke is tos pacios puses man pareinaaa!!!! nemiegojo tas loxas, ot velnes!! neissivaizduoju, kaip nuo tos antros apsigyniau... gavosi kazkoks panasus blokas kairiaja-istikimaja, lauzant vertikaliaja asi ir lenkiantis i priesinga puse kartu su tuo bloku. tokia nesamone gavosi, bet bankes kazkokiu budu vistiek negavau, i ta rachitna bloka atsimuse, taciau ir mano desiniosios ataka issiarde...
tie loxai kartais toki nenuspejami!