Pagrindines diskusijos > Savigyna
Kokie smūgiai turėtų būti užpuolant?
Chuliganas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKepenų sritis. Pataikyti ten nėra lengva, bet jei atsiveria proga, kartais ten geriau nei galvon duot :)
--- Baigti citatą ---
Dėl tos kepenų srities norėjau paklausti. Su draugu anksčau boksuodavomės, tai ne viena karta buvau įlupęs ten, bet kažkaip efekto jokio nebūdavo. Ten jėgos gal labai reikia, ar aš nesugebu pataikyti? Pats esu smulkus, tos kaulus laužančios jėgos nėr pas mane.
Mosc:
Nelabai pataikydavot. Jei parklupdyti priešininką ant kelių norit, tinka ir į saulės tašką gerą "įkišt".
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiDėl tos kepenų srities norėjau paklausti. Su draugu anksčau boksuodavomės, tai ne viena karta buvau įlupęs ten, bet kažkaip efekto jokio nebūdavo. Ten jėgos gal labai reikia, ar aš nesugebu pataikyti? Pats esu smulkus, tos kaulus laužančios jėgos nėr pas mane.
--- Baigti citatą ---
Sakalas šioje vietoje profas :kikena:. Šiaip reikia žinot, kur smogt, taisyklingai. Smūgis nebūtinai kaulus laužantis... nebent per ranką jei nori prakalt.
Rolis:
Praktika rodo, kad užpuolikas visada prisadaro problemų ateičiai. Nesvarbu laimėjo ar ne. Tada nuo antrosios pusės norų ir atkaklumo, tsakant mylasties, priklauso
Jidokwanas:
Registruotis arba Prisijungtitaigi neradau panasios temos, visur tik ka daryti kai uzpuola... noriu paklaust patarimu , pvz puolant geriau is alkunes per zandikauli ar is kumscio? Isvis koks taskas geriau, nosis ar zandikaulis? as kai per boksa gera i nosi gaudavau tai viskas greit is pusiausvyros ismudavo, per zandikauli stipraus pliku kumsciu gaves neesu, kur geriau trenkti norint greiciau sudergti priesisinka?
cia tema ne tam kad gatvei kazka uzpult, o del asmeniniu priezasciu, galbut mokykloi kai kitko nebelieka ir pan: ) nu nesvarbu...
--- Baigti citatą ---
Nera jokio pasiruosimo,yra tam tikra situacija ,butent pagal ja ir reaguoji, jei priesininkas stovi uzsisukes yra viena ,Gali prisitaikyt ir atlikes nesveiko grazumo smugi pvz tornado isjungt.Jei stovesenoje lengva nebus ka bedarysi. na o jei kalba eina apie kova su kovotoju,sio atveju nekomentuosiu nes tingiu rasyt :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją